Szczep Posted June 3, 2004 Report Share Posted June 3, 2004 dobra a teraz na serio czy ktos z bywalcow forum sie wybiera na ten wyjazd ? Quote Link to post Share on other sites
Weq Posted June 3, 2004 Report Share Posted June 3, 2004 Zalezy kogo uwazasz za bywalcow. Z osob ktore sie wypowiadaly KIEDYKOLWIEK na tym forum jedzie Firezeug i Komi - jak na razie :) Weq Quote Link to post Share on other sites
Kuba Posted June 3, 2004 Report Share Posted June 3, 2004 Pojechalbym, ale nie moglem dostac sutanny na swoj wymiar :wink: Quote Link to post Share on other sites
Weq Posted June 3, 2004 Report Share Posted June 3, 2004 To swietnie - nie potrzebujemy tam oszustów podszywajacych sie pod księży ;) Quote Link to post Share on other sites
borismg Posted June 4, 2004 Report Share Posted June 4, 2004 Ja tam nie zazdroszcze chlopakom jadącym na ten obóz! Mga was bolec kolana po tym meczacym tygodniu :wink: z roznych powodow 8) . Ale moze powolanie wzywa? Quote Link to post Share on other sites
Szczep Posted June 4, 2004 Report Share Posted June 4, 2004 borismg - rozumeim ze mowisz z doswiadczeinia :D Quote Link to post Share on other sites
Kuba Posted June 4, 2004 Report Share Posted June 4, 2004 Kolana, to i tak dobrze... z opowiadan kumpli, ktorzy kiedys byli ministantami, slyszalem, ze ksieza maja takie dziwne wino. Jak czestowali nim wymienionych osobnikow, to na drugi dzien bolaly ich dupy a nie glowy :wink: To swietnie - nie potrzebujemy tam oszustów podszywajacych sie pod księży -dlaczego od razu oszustów Weq? Przeciez nie kaze do siebie mowic Ojcze albo Pontifex Maximus? :lol: Dobra to byla taka aluzja off topic :roll: Pozdrawiam wierzących, wierzących niepraktykujących, ateistów a także agnostyków abp.KZ Quote Link to post Share on other sites
Kapral Posted June 5, 2004 Report Share Posted June 5, 2004 I żydów mojsze i żydów. Cóż sie ostatnio taki asyjonistyczny zrobiłeś??? Quote Link to post Share on other sites
Kuba Posted June 5, 2004 Report Share Posted June 5, 2004 Icek, Icek, ja zawsze bylem antysyjonista... Wiesz Moglbym wybaczyc np. takiemu Dajanowi, ze byl zydem, ale ze syjonista nigdy! Bo w zasadzie to ja tolerancyjny jestem :P Pozdrowiam KZ Quote Link to post Share on other sites
Kapral Posted June 6, 2004 Report Share Posted June 6, 2004 ehh, jednooki Mosiek. By nie on, to by obrady w Knessecie się po polsku toczylu Quote Link to post Share on other sites
Niedźwiadek Posted June 15, 2004 Report Share Posted June 15, 2004 Mam takie pytanie do organizatorów. Przeglądając te stronkę o JDM zauwazyłem hasło, z którym chciałbym się w 100% identyfikować, a mianowicie: "Wszystko mi wolno ..." Zagłębiłem się w tę tematyke i nie znalazłem żadnych kruczków prawnych. Nie napisali nic o ograniczeniu tej wolności. Czy posilając się pewną prawną zasadą (to co nie zabronione - dozwolone) mogę robić sobie wszystko to co chce sam i nie sam i nic mi nie zrobią? Ba... nawet pochwalą, że zdałem egzamin z wolności na 5-tkę? Nie chce nic złego powiedzieć ale jak ktoś za bardzo przyswoi sobie ten tekst (nie mówie tylko o ochroniarzach) to jedną z konsekwencji mogą być... alimenty w przypadku prawidłowo ustalonego ojcostwa. P.S. Ten text należy brać z lekkim przymróżeniem oka Quote Link to post Share on other sites
CNOS_Beo Posted June 21, 2004 Report Share Posted June 21, 2004 Ja + 1 gosc z mojej ekipy jedziemy... jak tam reszta ? Quote Link to post Share on other sites
Szczep Posted June 21, 2004 Report Share Posted June 21, 2004 no to sie zobaczymy :D Quote Link to post Share on other sites
GOT_Veto Posted July 2, 2004 Report Share Posted July 2, 2004 a ja jade i mam w dupie co ze mna bedzie :D Quote Link to post Share on other sites
YpI3 Posted July 19, 2004 Report Share Posted July 19, 2004 Czy lubisz poziomki? Czekaj, czekaj czy ja ..... lubie poziomki ? Pozdro dla: Veto Neo Szczepa Beo Czrnego Fire'a Kruka Komiego Wojtka Ivana i oczywiscie Batmana/el Padro a także dla wszystkich znajomych z JDM........... Quote Link to post Share on other sites
CNOS_Beo Posted July 19, 2004 Report Share Posted July 19, 2004 Oboz byl super, kazdemu z nas sie podobal: - jedzenie bardzo dobre i w miare duzo - kobiety zajebiste (3/4 z nas chyba sie w kims zakochalo :)) ) - spania malo: a) warty B) kobiety c) kobiety ;) - zaloga the best Za rok kolejny JDM ! :) Quote Link to post Share on other sites
Wraith Posted July 19, 2004 Report Share Posted July 19, 2004 Czyli nie bylo tak zle. Teleskopy sie przydaly. Zapewne w przyszlym roku bedzie wiecej chetnych do 'ochrony'. Quote Link to post Share on other sites
LD_cynik Posted July 19, 2004 Report Share Posted July 19, 2004 Teleskopy sie przydaly.. HEieHIEIHEHIHEiehIHIHEIHEHehIEIEIHEheiheiheih to ostra jazda byla rozumiem, a gumki "hopup" tez sie przydaly? :lol: :lol: :lol: BP, NMSP Quote Link to post Share on other sites
CNOS_Beo Posted July 21, 2004 Report Share Posted July 21, 2004 Troche smisznych sytuacji: - Stoje na warcie przy bramie glownej, wjazdowej na osrodek, uliczka od bramy do drogi glownej ma dlugosc +/- 20 metrow, szerokosc okolo 2,4 m., Podjechal ktoregos dnia zolty transporter, i gosc zaparkowal, bylem wtedy na warcie z Wojtkiem z Krakowskich Oddziałów Specjalnych (K.O.S.). Kierowca jest juz przy bocznych drzwiach transportera i cos grzebie, Wojtek podchodzi z jednej, ja z drugiej strony i mowie "Dzien dobry, ze wzgledu na Jezuickie Dni Młodziezy (JDM), ktory trwa od 10 do 18 lipca prosze o przestawienie samochodu na parking (okolo 30 metrow dalej), prakowanie w tym miejscu jest niedozwolone przez kodeks ruchu drogowego, poniewaz samochody nie beda mogly wjezdzaci wyjezdzac z osrodka. Gosc nie spojrzal na mnie tylko trzasna drzwiami i powiedzial "Nie stresuj sie". Patrze ze zdziwieniem na Wojtka, on na mnie, gosc wlaczyl alarm i poszedl. To my w tej samej chwili z kopa w woz, raz, drugi, trzeci, a on nic. Wiec Wojtek zaczal spuszczac mu powietrze z kola, ale ze bylo to bardzo glosne rozwiazanie dal sobie spokoj, podchodze do wozu, patrze, a tam uchylona szyba, wiec chwycilem za gaz i dawaj mu do srodka. Gosc wraca otwiera drzwi wsiada, po chwili wysiada i kaszla, krzyczy do nas "Co wy tam wpusciliscie durnie" My na to: "Nic", gosc z morda "jak tu przyjechalem nic nie smierdzialo, a teraz smierdzi", Wojtuś z pelna powaga "Moze choinka zapachowa Ci sie zepsuła"... Gosc podyskutowal z naszym dowodca, ojcem Jezuitą Pawłem, po czym odcjechal. Policjantom znajomym jak to opowiadalismy to konali ze smiechu :) - Praca polegala na sprawdzaniu plakietek, aby nie dostal sie na teren nikt nie upowazniony, jednak pewnego dnia byl koncert zespolu Raz Dwa Trzy, na ktory mogly wejsc osoby z Sw. Lipki o ile byly trzezwe, 9 chlopakow z ochrony walalo sie po tlumie ludzi, KRzysiek z K.O.S. stal na bramie i wpuszczal ludzi na koncert, ja mialem sluzbe na gornej bramie, przy namiotach, gdzie nic sie nie dzialo. Slysze przez radio jak Krzysiek wola chlopakow bo 3 ludzi kradlo plakietki i uciekalo, ja niestety nie moglem sie ruszyc z warty. Gdy skonczylem warte i zszedlem na dol, do Krzyska, ten zaczal opowiadac: Biegnie 3 gosci z plakietkami, ktore ukradli, widze Wojtka (K.O.S.) wiec biegne za nimi, a Wojtek zaraz za mna, podbiegam, pcham jednego z typow, Wojtek drugiego, no i ja trzeciego, wtedy patrze podbiega Szczep, rozklada batona (palka teleskopowa :P) i ma reke w pozycji do zamachu, jeden z tych typow ktorzy kradli znaczki krzyczy "Mam szczescie ze nie dostalem", na co Szczep "Masz kurwa szczescie ze Ci łba nie rozjebalem" - Slysze przez radji jak jeden gosc z warty gornej, przy namiotach krzyczy ze 4 gosci cos sie pluje, zaciagam kominiarke, odpielem znaczki (kazano nam tak robic w razie bijatyk ;)))) biegne do nich podbiegam na pole namiotowe, patrze a tam 3 ludzi z ochrony, wzielem tomfe i ide za tymi 4 typami ktorzy zaczepiali uczestnikow obozu, nagle slysze jak ktos z ochrony mowi do mnie "Isc z Toba", odpwoeidz krotka i jednoznaczna "Po chuj mi wy tam"... ow 4 zaczepialskich zwiala do pobliskiego miasteczka. - poszedlem spac po 2 dniach... bylem zajety albo przez warty albo przez kobiete ;) Oto fotka z mojego snu: Quote Link to post Share on other sites
Cybul Posted July 21, 2004 Report Share Posted July 21, 2004 Fotke kobiety bys lepiej dal... :) Quote Link to post Share on other sites
GOT_Veto Posted July 21, 2004 Report Share Posted July 21, 2004 Witajcie! Do posta Beo odnosnie spania dodalbym jeszcze pare przyczyn: Nie spalismy jeszcze przez: d)kobiety e)kobiety f)kobiety, no i g)kobiety chciaz czasmi i z kobietami sie spalo 8) nawet na warcie ( no nie Ivan ? ) pozdro dla ekipy... milego czytania, ale nie przesadzajcie z tymi encyklopediami bo od tego sie oczy psuja :D Quote Link to post Share on other sites
Dano Posted June 20, 2005 Report Share Posted June 20, 2005 fajy pewnie byl ten oboz a szczegolnie te warty.......nad kobietami :wink: wie ktoś czy w tym roku też będzie taki obóz gdzie potrzeba ochrony :) ? Quote Link to post Share on other sites
CNOS_Beo Posted June 20, 2005 Report Share Posted June 20, 2005 W tym roku jest od 9 lipca ten oboz, nie polecam uczestnictwa w nim jako ochrona ;) Quote Link to post Share on other sites
Dano Posted June 20, 2005 Report Share Posted June 20, 2005 a to dlaczebo Beo :cry: przecież ponoć było super...czy oprócz tego super były jakieś nieciekawe niespodzianki :?: Quote Link to post Share on other sites
Arthur Currie Posted June 20, 2005 Report Share Posted June 20, 2005 Była i to najpierw miła a potem niemiła. Potym Beo przyznał mi racje ze w okolicy Trójmiasta jest wyjątkowa koncentracja *&^%$#@!!@# $%^&* <cenzura> Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts