OFF Posted May 29, 2009 Report Share Posted May 29, 2009 (edited) Czy spotkał się ktoś może w jakimś sklepie z taką koszulką http://img7.imageshack.us/my.php?image=shot0028b.jpg ? Jest to t-shirt ze stójką.. nie mam pojęcia czy w ogóle istnieje :x próbowałem szukać,ale niestety nie udało się.. Przypomina to combat t-shirt'a ,ale stójka się chyba nie zapina na zamek . Edited May 29, 2009 by OFF Quote Link to post Share on other sites
Airking Posted May 30, 2009 Report Share Posted May 30, 2009 Poszukaj wśród odzieży termoaktywnej. Ja znalazłem tylko coś takiego, nie jest to koszulka ale gdyby się uprzeć można podciąć rękawy ;-) Chyba o coś w coyote będzie ciężko. Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted May 30, 2009 Author Report Share Posted May 30, 2009 dzięki :) wystarczy na lato podciąć lub podwinąć rękawy i ew. przerobić kołnierz :) thx za pomoc x) Quote Link to post Share on other sites
Borol Posted May 31, 2009 Report Share Posted May 31, 2009 Gdzieś już był temat o ubraniach w codzie.Sweterki SASu i mundury marines sa takie samo uszyte,tylko maja inne tekstury.Sadze ze ta koszulka ze stojka to po prostu to samo,ale z inna tekstura i z ucietymi rekawami Quote Link to post Share on other sites
Robson Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 Nie tyle uszyte, co tak zrobiony jest model postaci w grze :P Quote Link to post Share on other sites
sisi Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 (edited) Widziałem coś takiego ale w Coyote: http://ebaybanned.com/product_info.php?cPa...products_id=123 To podróba, ale gdzieś widziałem w miarę oryginalne (zachodniego producenta)... Edited June 2, 2009 by sisi Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted June 2, 2009 Author Report Share Posted June 2, 2009 widziałem już dawno :P na specshopie są takie... tylko,że z długimi rękawami x) sam mam nawet bluzę combat ale w wz 93 no i kołnierz inny bo krótszy i ma wcięcie takie małe ;) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts