Yahalom Posted May 29, 2009 Report Share Posted May 29, 2009 Szukam koszulek, takiego typu: http://ebaybanned.com/product_info.php?products_id=2260 Niekoniecznie polo, grunt, żeby w jakiś cywilizowanych rozmiarach ;) Oczywiście, rozważam opcję naszycia po prostu rzepów na zwykłą koszulkę, ale nie ma to jak pr0, firmowy (bądź niekoniecznie) ciuch :uśmiech: Quote Link to post Share on other sites
Jaeger Posted May 29, 2009 Report Share Posted May 29, 2009 Polo jakiejs dobrej firmy, np fruit of the loom, troche rzepa, pierwsza lepsza krawcowa i jedziesz. Quote Link to post Share on other sites
maxavelli Posted May 29, 2009 Report Share Posted May 29, 2009 Daj znac jak bedziesz sprzedawal :-P... Quote Link to post Share on other sites
Jaeger Posted May 30, 2009 Report Share Posted May 30, 2009 :-F Quote Link to post Share on other sites
Flybrother Posted May 30, 2009 Report Share Posted May 30, 2009 rzep Cie kosztuje chyba 50gr za metr, także koszta żadne....później już tylko maszyna i jedziesz ;) Quote Link to post Share on other sites
Looc Posted May 30, 2009 Report Share Posted May 30, 2009 (edited) chyba nie zdajesz sobie sprawy ile kosztuje dobry firmowy rzep o dużej szerokości kolejnym problemem jest znalezienie bazy na koszulkę, fruit of the loom to porażka o składzie 65poly/35cotton, jedyne znośne to Stedman, ale tylko czarne Edited May 30, 2009 by Looc Quote Link to post Share on other sites
AnR Posted May 30, 2009 Report Share Posted May 30, 2009 To ja zamawiam preodera u Arafata. Jak będzie sprzedawał to "pierwszy"! Quote Link to post Share on other sites
sgt.Chaos Posted May 30, 2009 Report Share Posted May 30, 2009 Jeszcze logo Magpula se u krawcowej zamówcie. Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted May 30, 2009 Author Report Share Posted May 30, 2009 To ja zamawiam preodera u Arafata. Jak będzie sprzedawał to "pierwszy"! Jeszcze nie otworzyłem listy :-F Quote Link to post Share on other sites
AnR Posted May 30, 2009 Report Share Posted May 30, 2009 chyba nie zdajesz sobie sprawy ile kosztuje dobry firmowy rzep o dużej szerokości kolejnym problemem jest znalezienie bazy na koszulkę, fruit of the loom to porażka o składzie 65poly/35cotton, jedyne znośne to Stedman, ale tylko czarne Co Ty gadasz? Mam kilka Loomów i polówki to 100% naturalna i piękna bawełna. Quote Link to post Share on other sites
Jaeger Posted May 30, 2009 Report Share Posted May 30, 2009 Koszulki w tym kolorze robi także T-Line i są świetnej jakości. Mam dwie sztuki prawie 10 lat i poza tym że są sprane to nie porobiły się w nich dziury. Quote Link to post Share on other sites
Johann Posted May 30, 2009 Report Share Posted May 30, 2009 W ogóle jesteście niemili, że już z łapami lecicie po rzeczy biednego Arafatka. Dajcie mu się nacieszyć, bo przez pokój chłopaka tranzyt zrobicie. Taki pośrednik trochę. :D Quote Link to post Share on other sites
Wukasz Posted May 31, 2009 Report Share Posted May 31, 2009 No tak, już doszło do bielizny. Niby polo ale to już dla mnie bielizna. Co następne? Majtki haczykiem od środka? Zarzepicie cały świat niedługo... Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted May 31, 2009 Author Report Share Posted May 31, 2009 Akurat bajer z rzepem na koszulce jest troszkę leciwy ;) Quote Link to post Share on other sites
Guest british Posted May 31, 2009 Report Share Posted May 31, 2009 (edited) Ale gdybyś miał gacie z rzepem, to pewnie byłbyś pierwszy- wyznaczyłbyś nowe kanony lansu :F. "Orzepować to, gdzie nie dotarł jeszcze żaden rzep". Edited May 31, 2009 by british Quote Link to post Share on other sites
Jangi Posted May 31, 2009 Report Share Posted May 31, 2009 No tak, już doszło do bielizny. Niby polo ale to już dla mnie bielizna. Co następne? Majtki haczykiem od środka? Zarzepicie cały świat niedługo... No jasne, przecież tę "pętelki" już masz na skórze 8-) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts