Hawk14 Posted June 1, 2009 Report Share Posted June 1, 2009 Nie wiem czy to odpowiednie miejsce, ale: mam problem. Mianowicie ostatnimi czasy straciłem ładowarkę do mojej pmrki. TOPCOM 9100. Stąd moje pytanie- gdzie mogę szukać takiej ładowarki? Wejście wygląda mniej więcej tak: (wybaczcie jakość) http://img188.imageshack.us/img188/604/20090601d.jpg To błyszczące w środku to mały bolec. Liczę na wszą pomoc bo mi już ręce opadają... Z góry dzięki! Quote Link to post Share on other sites
zdzisiu Posted June 1, 2009 Report Share Posted June 1, 2009 Może po prostu dorób przejściówkę do zwykłej ładowarki mikroprocesorowej (o ile masz). Taki wtyk nie powinien być strasznie trudny do dostania. Quote Link to post Share on other sites
Hawk14 Posted June 2, 2009 Author Report Share Posted June 2, 2009 Tylko pytanie czy np. w elektryku dostane takowe gniazdo. Cholera. Ale i tak dzięki- zawsze coś ;) Quote Link to post Share on other sites
grzechotnik Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 Nie wiem jak to właśnie z mikroprocesorem bo nie każdy ma taki zakres voltażu. Ja mam taką http://asgshop.pl/sklep/produkt.php?id=149 i mam to gdzieś za przeproszeniem bo wszystko tym naładuje :F , ale... Ja bym zrobił z kabelków takie wtyczki i już. Pozdrawiam serdecznie, grzechotnik Quote Link to post Share on other sites
zdzisiu Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 Zdjęcie trochę niewyraźne, ale wygląda mi to na małego Jacka, takiego samego jak do słuchawek, mikrofonów itp. Jeżeli to faktycznie to, zdobycie tego nie będzie problemem. Quote Link to post Share on other sites
Wukasz Posted June 3, 2009 Report Share Posted June 3, 2009 Nie. Jack jest do słuchawek a do ładowarki jest klasyczne wejście ładowarkowe. Osobiście akusy radyjka ładuje zwykła ładowarką do paluszków. Ponieważ gdzieś mam zbędną ładowarkę do topcoma 6800 to się odezwij, może podpasuje. Quote Link to post Share on other sites
Hawk14 Posted June 3, 2009 Author Report Share Posted June 3, 2009 Niestety pmr'ka napędza się pakietem z czterech ogniw... Ślę PW ;) Quote Link to post Share on other sites
zdzisiu Posted June 3, 2009 Report Share Posted June 3, 2009 Tak czy siak "klasyczne wejście ładowarkowe" jest dostępne w każdym lepszym elektronicznym. ;-) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts