dark_griph Posted June 7, 2009 Report Share Posted June 7, 2009 (edited) Ostatnio zauważyłem coś nowego w ofercie Krakmana, a konkretniej takie cudo LINK . Szczerze mówiąc cudów bym się nie spodziewał (...), jednak chciałbym wiedzieć: czy ktoś może bawił się takowym? Posiada jakieś konkretne informacje, spostrzeżenia, uwagi? Ciekawi mnie, dlaczego nie ma tutaj gumki (o-ring'a) Hop-Up'a (jednocześnie zatrzymującej kulki w lufach) takiej, jak np w Mad Bull'ach. Czyżby jakieś inne rozwiązanie? Edited June 7, 2009 by dark_griph Quote Link to post Share on other sites
Karol88 Posted June 7, 2009 Report Share Posted June 7, 2009 Kolega posiada takie cos. Wiele nie mogę powiedzieć bo strzelił tym raptem 3 razy na GG Oring jest ale nie widac go z zewnatrz od srodka topiero jak zerkniesz. Jak będę miał okazję do niego zaglądnąc to napiszę coś więcej. A zasięg na GG to na oko miał jakieś 15-20m Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts