Flaj Posted June 10, 2009 Report Share Posted June 10, 2009 Wiem że to replika bardzo tania "shit" wkońcu to była moja 1, teraz mam już JG G36c narazie ... Więc do rzeczy :lol: Co bym mógł zrobić z nią ?? Wsadzić Nowy spring, nowy tłok, Baterie <szybkoszczelność> ?? :killer: prosze o pozytywne komentowanie ... Quote Link to post Share on other sites
Boshi Posted June 10, 2009 Report Share Posted June 10, 2009 Tylko na ściane lub śmietnik. Do tego nic nie włożysz plastikowy Dżirboks. Quote Link to post Share on other sites
P3t3r Posted June 11, 2009 Report Share Posted June 11, 2009 Jeśli masz zacięcie konstruktorskie możesz go przerobić na broń boczną, u mnie w teamie z takeigo M4 (WELL D94 czy jakoś tak) powstał Mauser Quote Link to post Share on other sites
Flaj Posted June 11, 2009 Author Report Share Posted June 11, 2009 Heh wole jako poboczną i tak Gazówe mieć ;] Quote Link to post Share on other sites
Tuksiak Posted June 11, 2009 Report Share Posted June 11, 2009 Poboczną to sobie możesz mieć kumpelę do wiadomych celów. Broń/replika to może być boczna co najwyżej ;-). Quote Link to post Share on other sites
LogaN Posted June 11, 2009 Report Share Posted June 11, 2009 Jeśli chodzi o Wella z metal gb (nazwa producenta, to chyba "R7"), to można z tym bardzo dużo zrobić :). Jeśli jednak mówisz o replice z plastikowym gb, to tak jak reszta powiedziała - pozbyć się tego, w jakikolwiek sposób, ewentualnie powiesić na ścianę uważając by gwoździe podtrzymujące nie były zbyt daleko od siebie (chyba, że chcesz aby się to-to złamało ;)). Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts