Dragunow Posted June 12, 2009 Report Share Posted June 12, 2009 Wchodzę sobie na zbrojownię a tam! niespodzianka. http://zbrojownia.linuxpl.com/product_info...roducts_id=1272 http://zbrojownia.linuxpl.com/product_info...roducts_id=1273 Pytanie standardowe. Jak ktoś się coś dowie, lub (na co liczę) OLO się odezwie, będę wdzięczny. Co to takiego i z czym się je;p Quote Link to post Share on other sites
pidzejfat Posted June 12, 2009 Report Share Posted June 12, 2009 (edited) Osobiście obstawiam, że są to modele KWA z oznaczeniami, ale są to jedynie moje domysły... Ze względu na gearboxy 8/9mm. Edited June 12, 2009 by pidzejfat Quote Link to post Share on other sites
0L0 Posted June 13, 2009 Report Share Posted June 13, 2009 KWA na oczy nie iwdziałem, ale opis na strnie w pełni obrazuje co tam w środku siedzi. Ja ogólnie byłem bardzo pozytywnie zaskoczony :uśmiech: Quote Link to post Share on other sites
Dragunow Posted June 13, 2009 Author Report Share Posted June 13, 2009 A może troche fotek, jaki silnik, komora, lufa xD Zachwal trochę swój produkt! xD Quote Link to post Share on other sites
Dragunow Posted June 14, 2009 Author Report Share Posted June 14, 2009 (Ciach Medium) OLO może jednak cykniesz trochę więcej fotek ? xD Quote Link to post Share on other sites
0L0 Posted June 14, 2009 Report Share Posted June 14, 2009 Nie chce mi się tego drugi raz rozbierać :D Rozkłada się tak samo jak np. Mki TM. Gearbox jest delikatnie zwężony między cylindrem a otworem, przez który widać prowadnicę, bez tego łamanie repliki było by niemożliwe. Tak szczerze mówiąc to jest to jedyna różnica konstrukcyjna w porównaniu do standardowej Mki. Komora taka sama jak w Mkach TM, AGM itp. Czyli dwuczęściowa. Głowica tłoka nie ma żadnych otworów. Quote Link to post Share on other sites
Dragunow Posted June 14, 2009 Author Report Share Posted June 14, 2009 Jak oceniasz xD? Będę męczący.. Quote Link to post Share on other sites
KicpA Posted June 16, 2009 Report Share Posted June 16, 2009 Gearbox jest delikatnie zwężony między cylindrem a otworem, przez który widać prowadnicę, bez tego łamanie repliki było by niemożliwe. Tu się nie zgodzę ;) Przerobiłem swoje CA aby rozkładało się jak TM, wywaliłem bolce i dorobiłem uszy i dało się normalnie łamać emkę CA. Szkoda tylko że jedna para łożysk jest 9mm :/ 8mm ceramiczne wystarczą w zupełności. Widzę bardzo duży potencjał dla tych replik, a mianowicie ściągnięcie komory TMa i wymiana i mamy emkę o prawdopodobnie bardzo dużej kulturze pracy (ze względu na łożyska) i bardzo dobrym HU, do tego zacinkę w lufie przepchnąć to moment. Też jestem ciekawy tej repliki a w szczególności ewentualnych części zamiennych takich jak body czy szkielet GB. OLO wiesz coś o tym? ;) Quote Link to post Share on other sites
Dragunow Posted June 17, 2009 Author Report Share Posted June 17, 2009 Olo nas nie lubi xD Puścił focha ... Quote Link to post Share on other sites
Hudler Posted June 22, 2009 Report Share Posted June 22, 2009 Chciałbym prosić Was, doświadczonych użytkowników o odpowiedź na te pytania: 1. (Jeżeli ktoś już posiada) Czy jest ładnie wykonana? 2. Czy GB jest wytrzymały? 3. Czy opłaca się kupić tą M4 czy może M4 od ICS/G&P? Z góry dziękuję za odpowiedzi. Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
0L0 Posted June 22, 2009 Report Share Posted June 22, 2009 Ad.1. Tak, nie ma się do czego przyczepić. Ad.2 i 3. Wątpię, aby na chwilę obecną ktokolwiek udzielił Ci na te pytania odpowiedzi :roll: Quote Link to post Share on other sites
Hudler Posted August 1, 2009 Report Share Posted August 1, 2009 Czy ktoś już wie coś więcej o tych replikach? Można by było prosić o zdjęcia? Pozdrawiam :) . Quote Link to post Share on other sites
grzechotnik Posted August 14, 2009 Report Share Posted August 14, 2009 Jak tam? Kupił ktoś? Jak sprawa z tym GB ;) Pozdrawiam serdecznie, grzechotnik Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts