vimoco Posted June 19, 2009 Report Share Posted June 19, 2009 witam dzis jakos pociągnełem za spust i mi sie cos ułamało, nie wiedzialem co to, po rozebraniu zamka wiedziałem ze to spręzynka od spustu ;| wiec myślę fail, zabralem sie za rozkrecenie repliki.. wszystko ok, tylko że jak mi coś wyskoczyło, to teraz tego nie potrafie złozyć, a spustu raczej sie juz nei da naprawic, i musze jakos zlozyc ten pistolet i sprzedac na allegro za 50 zl i 200 zl w bloto bede.... coz pomozcie zlozyc.. taka spręzynka, idzie na to miejsce co zaznaczyłem, tylko za chiny ludowe nie wiem jak to ma byc załozone ;| nastepne zdjecie no i chyba ze ktos jest bogiem i mi powie jak to naprawic? tam mi sie kawałek spręzynki ułamał help ;p Quote Link to post Share on other sites
tred211 Posted July 3, 2009 Report Share Posted July 3, 2009 (edited) Witam Mam ten sam problem. Pękła sprężynka spustu. Sprężynkę można kupić na machinegun.pl za 25 zł, albo można samemu rozwinąć jeden zwój sprężynki i też będzie działać. Wygląda to tak Co do drugiej sprężynki wygląda to tak Vimoco mam do Ciebie prośbę. Kiedy złożyłem swoją berette to po prostu przestała strzelać. NA początku wydawało mi się, że zapomniałem o jakiejś części albo sprężynce itd. Ale przeanalizowałem schemat, który znalazłem w necie i okazało się, że wszystkie części są na miejscu. Ale beretta nadal nie strzela. Część odpowiedzialna za naciskanie zaworu w magazynku po prostu go nie naciska 1. Część, która naciska zawór 2. Część która podczas strzału powinna popychać część numer 1 Moja prośba jest taka, że jak możesz to pyknij fotkę tego elementu tak jak ja i podaj na forum. Próbowałem już różnych konfiguracji i nic. Pozdro Edited May 12, 2011 by pidzejfat Quote Link to post Share on other sites
0L0 Posted July 4, 2009 Report Share Posted July 4, 2009 Z tego co widzę na zdjęciu to masz źle założoną sprężynkę na elemencie nr 1. Powinien on być odpychany w stronę kurka. Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted July 12, 2009 Report Share Posted July 12, 2009 Sprężynkę spustu dorobisz z agrafki. Quote Link to post Share on other sites
tred211 Posted July 16, 2009 Report Share Posted July 16, 2009 No tak sprężynka faktycznie była źle założona. Teraz wszystko śmiga. Dzięki za pomoc. Quote Link to post Share on other sites
Syriuszzabujca Posted January 29, 2011 Report Share Posted January 29, 2011 Mam takie małę pytanko podczas rozkladania tego na 2 częśći wypadla mi tam od strony kurka taka mala sprężynka :bialaflaga: mógłby ktoś podesłać mi zdjecie jak powinno towygladać złozone ? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts