Sledzikmaster Posted August 16, 2009 Report Share Posted August 16, 2009 I jeszcze jedno pytanie: jaką średnicę na lufa wewnętrzna ? Quote Link to post Share on other sites
zdzisiu Posted August 16, 2009 Report Share Posted August 16, 2009 Kolimator można odkręcić od chwytu dwoma śrubami po wcześniejszym wyjęciu lunety. W Starze sam to robiłem, w Aresie jest na 99,99% tak samo. Co do akumulatorów miałem 9.6V 1500mAh Firefoxa i było sporo miejsca. Obecnie mam Li-Po 11,1V 25C 1800mAh. Quote Link to post Share on other sites
Sledzikmaster Posted September 12, 2009 Report Share Posted September 12, 2009 A nie wiecie może przypadkiem czy ten zespół szyn będzie pasować do g36/g36k ? http://www.taiwangun.com/shop,show,67 Quote Link to post Share on other sites
Mysza Posted September 16, 2009 Report Share Posted September 16, 2009 (edited) Z tego co mnie wiadomo jest to chwyt stosowany w replice g36K KSK firmy SRC http://www.airsoft-lamancha.com/shop/image...633-SR36KSK.jpg i do niej jest dedykowany, także do zwykłej K też będzie pasował. Do długiej giety będzie za krótki ale pasować będzie tez hehe. pzdr ;) Edited September 16, 2009 by Mysza Quote Link to post Share on other sites
Guest lavojtek Posted September 25, 2009 Report Share Posted September 25, 2009 +-piny "neverlost" czy jakoś tak. Fajnie to ułatwia grzebanie w replice za to utrudnia życie przy zainstalowaniu adaptera do magazynków M4/16 bo ten zwykle jest przystosowany do śruby takiej jak w CA czy JG. Czy ktos moze sprecyzowac, jak bardzo to utrudnia zainstalowanie adaptera? Quote Link to post Share on other sites
skywalker Posted October 16, 2009 Report Share Posted October 16, 2009 Miał ktoś może problemy z low capami KA w połączeniu gietą Aresa? Mam 5 sztuk tych właśnie low capów, zaden nie podaje kulek. Natomiast mid z zestawu podaje przyzwoicie. Kulki blokują się zaraz za magiem, tak jakby mag nie zgrywał się do końca z gniazdem. Sprawdzone na kulkach; P&J 0,25 i blaster devil 0,2 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts