Yeneth Posted June 25, 2009 Report Share Posted June 25, 2009 Moje pierwsze zakupy i spory + dla sklepu. Dobry kontakt, rzetelne doradztwo, solidny sprzęt i negocjowalne ceny ;) Quote Link to post Share on other sites
Ohtar Posted June 28, 2009 Report Share Posted June 28, 2009 To samo z mojej strony. Szczególnie cenię sobie kontakt z przedstawicielem firmy. Quote Link to post Share on other sites
Wzorek Posted July 15, 2009 Report Share Posted July 15, 2009 Towar otrzymałem dwa dni po złożeniu zamówienia oraz po około dwóch tygodniach doszła do mnie koperta z małym upominkiem. Polecam sklep ;) Quote Link to post Share on other sites
Dudek Javny Posted October 27, 2009 Report Share Posted October 27, 2009 Również polecam. Towar szybko dotarł do moich rąk. Quote Link to post Share on other sites
esco Posted December 27, 2009 Report Share Posted December 27, 2009 Mam parę pytań do os. które kupiły coś w tym sklepie - co rozumiecie przez "negocjowalne ceny"? Jak wyglądają negocjacje dotyczące ceny? Jak wyglądają zakup dla mundurowych - jeśli ktoś takowy wykonywał. Quote Link to post Share on other sites
Dudek Javny Posted December 31, 2009 Report Share Posted December 31, 2009 Kolejny pozytyw, zamówiłem parę ładownic. Dobry kontakt! A jeśli chodzi o negocjonowanie cen. Zanim zamówiłem sprzęt napisałem do Cushimy maila z zapytaniem o ostateczną cenę i możliwość otrzymania rabaciku...no i dostałem bdb atrakcyjną ofertę :D Quote Link to post Share on other sites
esco Posted December 31, 2009 Report Share Posted December 31, 2009 Jeśli chodzi o moje pytania to obsługa sklepu już mi wszystko wyjaśniła, za do ogromny plus (głównie za cierpliwość). Kolejnym plusem jest to, że maile odpisywali nawet wieczorem, kiedy to większość jest już po pracy (tak mi się wydaje). Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts