Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Ochraniacze na kolana.

Recommended Posts

Witam,

Od dluzszego czasu poszukuje ochraniaczy na Kolana.

Jednak z uwagi ze kiedys bawilem sie w hokej - pamietam jak fajne byly ochraniacze ktore najpierw zakladalo sie jak opaske na kolano, a dopiero potem spinalo zapieciami na rzepy.

Wtedy nie ma problemu zupelnie z spadajacymi ochraniaczami - nawet jak rozepna sie rzepy to ochraniacz trzyma sie zalozony na skarpecie.

Niestety bylo to pare lat temu a teraz nigdzie nawet w sklepach z rolkami nie moge znalesc ochraniaczy ktore najpierw zaklada sie.

Ktos moze polecic tego typu ochraniacze (z ochrona lydki lub bez) w cenie do 200 zl?

Kamulfarz nie jest wymagany. Byleby były czarne. Rozmiar conajmniej L lub XL.

Jezeli przegapilem tomat o podobnej tematyce prosilbym o linka.

Ok poczytalem sobie o tych altach i nie widze nigdzie w nich skarpety...

Owszem dwuczesciowe mocowanie z ktorego wiekszosc jest zadowolona ale mi chodzi o cos innego.

Cos co nie zsunie ci sie z nogi kiedy przy predkosci 60 km/h przeorasz kolanami po betonie (ochraniacze beda uzywane takze do gry w hokeja).

Kot, no żesz kurna Olek, piszę wyraźnie - KRK Masochist. Masz linka w moim poprzednim poście. Sprzęt wymyślony dla rolkarzy, rowerzystów itd, ale w airsofcie też się sprawdza (rok biegałem w takich właśnie). Z tym, że skarpeta jest upierdliwa w zakładaniu, noga się poci jak nie wiem co, a i bieganie w tym nie jest aż takie wygodne. Przy Twoim, ruchliwym, stylu gry - naprawdę nie warto.

A do hokeja - kup sobie hokejowe...

Edited by Errhile