barbie Posted July 9, 2009 Report Share Posted July 9, 2009 Dużo koszernego sprzetu, Polecam. Robiłem tutaj już wielokrotnie zakupy. Jeszcze raz polecam. Quote Link to post Share on other sites
Shaq Oneal Posted August 10, 2009 Report Share Posted August 10, 2009 U tych Ludzi robię zakupy od paru lat. Z Nimi jest tak, że zanim coś wprowadzą do sprzedaży testują sprzęt. Mało kto potrafi tak doradzić i poprowadzić klienta na dobry produkt. Zero naciągania, zero ściemy, profesjonalizm pełną gębą. Polecam każdemu kto szuka sprzętu konkretnego, a nie metrotaktycznego lansu. Z resztą sprawdźcie na www.tactical.pl tam nie ma pier...same konkrety. Quote Link to post Share on other sites
seger Posted August 12, 2009 Report Share Posted August 12, 2009 również polecam, sprzęt pierwsza klasa, tanio, szeroki wybór jeżeli czegoś nie ma sprowadzi w mgnieniu oka :) Quote Link to post Share on other sites
pablito77 Posted February 9, 2010 Report Share Posted February 9, 2010 mini zamowienie (czapka 5.11 POLECAM!!) zrealizowane bardzo szybko i sprawnie. Quote Link to post Share on other sites
Fizyk Posted October 4, 2013 Report Share Posted October 4, 2013 Odświeżę trochę temat. Ma ktoś z Was jakieś nowe doświadczenia z tym sklepem ?? Osobiście poszukuje jakiegokolwiek kontaktu bo na maile i telefony podane na stronie sklepu nikt nie odpowieda od 1,5 tygodnia. Bedę widzięczny za każde cenne wskazówki :) Quote Link to post Share on other sites
Obi-Wan Posted December 31, 2013 Report Share Posted December 31, 2013 19 grudnia złożyłem u nich zamówienie, które do dziś do mnie nie dotarło. Wczoraj wysłałem i maila z przypomnieniem i ponagleniem. Dzisiaj o 11 dostałem 3 maile: - Potwierdzenie odnotowania wpłaty - Przyjecie do realizacji zamowienia - Wysylka zamowienia No patrzcie, co za zbieg okoliczności. Obudzili się. Update, za późno na edit: Paczka jednak przyszła dzisiaj, jak widać szybko się potrafią uwinąć, kiedy trzeba :icon_biggrin: Wychodzi na to, że faktycznie wczoraj wysłana Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts