Daniellowawa Posted July 21, 2009 Report Share Posted July 21, 2009 (edited) Przed chwilą znalazłem to: http://www.taiwangun.com/shop,show,1557 i aż mnei zatkało... wg opisu wszsytko oprócz kolby i chwytu jest z metalu... Ciekawe jak to sie bedzie sprawować i czy uciagnie m190 jak Atoz :P Ciekaw jeszcze jestem czy dałoby sie do środka wcisnać jakis gearbox xD Edited July 21, 2009 by Daniellowawa Link to post Share on other sites
jmsss Posted July 21, 2009 Report Share Posted July 21, 2009 (edited) Też przed chwilą zobaczyłem i mi sie podoba ! Kupić jeszcze montarz, tanią lunetę i z 500 fps ( dajmy poprawkę na taiwanguna - ok 450 fps ale to i tak sporo jak na chinczyka full metal za taką cenę ) i można ruszać. I magazynek to hi-cap na ponad 200 kulek!!! Edited July 21, 2009 by jmsss Link to post Share on other sites
Daniellowawa Posted July 21, 2009 Author Report Share Posted July 21, 2009 (edited) Co do magazynak oznacza to, że zapewne masuja też inne midy, i hicapy od Ak. Tylko że SWD to nie AK :killer: Tu mamy napisane, że replika ma 470fps http://shop.ehobbyasia.com/sniper-rifles/a...iper-rifle.html Edited July 21, 2009 by Daniellowawa Link to post Share on other sites
MiodUs Posted July 21, 2009 Report Share Posted July 21, 2009 Wie ktoś może jak stoi wytrzymałość bebechów? Bo z tego co mi się wydaje, jest to kopia atoza. Wsadzić tam preckę promyka, trochę silniejszą sprężynę i mamy snajperkę... Ale to zbyt piękne by było prawdziwe i nie wierzę, że dostajemy atoza za 300 zł xD Więc niech może ktoś kto ma to "cudo" opisze jak moje wizje i opis w sklepie ma się do rzeczywistości? Link to post Share on other sites
jmsss Posted July 21, 2009 Report Share Posted July 21, 2009 Oryginalna luneta do swd kosztuje 600 zł więc trzeba popatrzyć za szyną i lunetą... Link to post Share on other sites
Daniellowawa Posted July 21, 2009 Author Report Share Posted July 21, 2009 Pomyślałem tak samo jak MiodUs - Atoz (niemalże xD) za 300 zł to by było zbyt piękne hehe Link to post Share on other sites
Miszcz_HK417 Posted July 21, 2009 Report Share Posted July 21, 2009 Właśnie chciałem założyć ten temat o tej snajpie xD. Bajer za 300zł full metal 500fps aż nie chce się wierzyć ;]. Niech ktoś doświadczony mnie olśni bo nie wiem czy nie kupić takiego Dragunowka xD Coś musi być nie tak skoro snajperka za 300zł 500fps i fullmetal... hmm... Szyny ris nie ma na tej snajperce. No trzeba przyznać że replika nie jest aż piękna ale liczą się osiągi ^^. Jak ktoś kupi to jak może niech się podzieli wrażeniami ;]. Link to post Share on other sites
Daniellowawa Posted July 21, 2009 Author Report Share Posted July 21, 2009 Myśle, że na razie nikt Ci nie powie nic o osiagach itp ponieważ (o ile sie nie myle) replika dopiero dzis pojawiła sie w sklepie. Trzeab poczeakć aż ktoś kupi i za pare dni podzieli się wrażeniami (aż sam sie zastanawiam czy zaraz tego nie zrobic, w końcu cena nie tak wysoka xD) Link to post Share on other sites
sgt.Chaos Posted July 21, 2009 Report Share Posted July 21, 2009 Oryginalna luneta do swd kosztuje 600 zł A każda inna wygląda szpetnie ;-) Link to post Share on other sites
OSKi-SNITF Posted July 21, 2009 Report Share Posted July 21, 2009 Przed chwilą przelałem kaskę za tego dragunowa.Mam w domu Atoza więc jak tylko dojdzie to porównam ;) i napiszę mini recenzję. p.s.Trzymajcie risy i inne dziwne ustrojstwa z dala od SWD! Link to post Share on other sites
kat_ek Posted July 21, 2009 Report Share Posted July 21, 2009 Jeden filmik na YT. Tylko nie można zrozumieć co bełkocze prezentujący. Link to post Share on other sites
Guest Mati13k Posted July 21, 2009 Report Share Posted July 21, 2009 Hmm.... "Bori, bori jamanko kabi (...)" - to raczej po angielsku nie jest xD SWD piękne, nie lubię rosyjskich broni, ale SWD są jedynymi, które coś w sobie mają. Ale cena trochę dziwna. Link to post Share on other sites
Krepel Posted July 21, 2009 Report Share Posted July 21, 2009 Z tego co wiem jest już 3 stronicowy temat o tym SWD. Link to post Share on other sites
klepczar Posted July 21, 2009 Report Share Posted July 21, 2009 Przed chwilą przelałem kaskę za tego dragunowa.Mam w domu Atoza więc jak tylko dojdzie to porównam ;) i napiszę mini recenzję. p.s.Trzymajcie risy i inne dziwne ustrojstwa z dala od SWD! A to proszę uwzględnić kompatybilność magów i ewentualnie części... A tematy są już trzy... Link to post Share on other sites
MiodUs Posted July 21, 2009 Report Share Posted July 21, 2009 I jak strzela po wstawieniu precki. Link to post Share on other sites
snajperswd11 Posted July 21, 2009 Report Share Posted July 21, 2009 No jestem bardzo ciekaw bo czekałem na tą replikę blisko 6 miesięcy mam kase na full zestaw tylko ciekawi mnie jakaś recenzja:) I czy nie pójdzie na śmietnik po oddaniu 10 magazynków.BŁAGAM o recenzje:) Link to post Share on other sites
OSKi-SNITF Posted July 21, 2009 Report Share Posted July 21, 2009 I jak strzela po wstawieniu precki. Spokojnie panowie ;) Mam zapasową preckę więc nie omieszkam sprawdzić czy jest zmiana w celności/zasięgu. Jeżeli chodzi o kompatybilność części, sam jestem ciekawy bo te 300 zł to śmieszna cena nawet jeżeli by nie strzelał zachwycająco to może części będą wymienne.Jeśli tak to mogą być nie lada gratką z racji braku wymiennych części ATOZa(zawsze to jakieś takie psychiczny spokój mieć części na wymianę mimo tego że ATOZowski SWD jest niezniszczalny) Link to post Share on other sites
Mykpykcyk Posted July 21, 2009 Report Share Posted July 21, 2009 Liczycie na jakieś cuda. Przypominam o temacie "snajper za xxx". Jeżeli nawet coś z tego będzie to i tak trzeba będzie wyłożyć dużo kasy, a części do SWD za bardzo nie ma... Link to post Share on other sites
pidzejfat Posted July 21, 2009 Report Share Posted July 21, 2009 No i co z tego? Jak dupnie to idzie na ścianę, dobry wieszak na mojego POSP'a... :P Link to post Share on other sites
barbie Posted July 21, 2009 Report Share Posted July 21, 2009 OSki, dokładnie to samo pomyślałem. Baza częsci zamiennych! Link to post Share on other sites
shadowman Posted July 21, 2009 Report Share Posted July 21, 2009 Mój tez juz jest w drodze...jak tylko przyjdzie skrobne coś o osiągach i wyglądzie ;-) Link to post Share on other sites
corpo Posted July 21, 2009 Report Share Posted July 21, 2009 Zamówiłem jakies 5 min po tym jak pojawił sie news na stronie : ) Bedziemy mieli druga replike do porownania, czy nie sprzedaja jakis bubli w ktorych jak w loterii, jedna na sto ma super osiagi, inne maja problemy. Precka madbulla 6.03 590 mm i guma guardera juz czekaja :D Link to post Share on other sites
Daniellowawa Posted July 21, 2009 Author Report Share Posted July 21, 2009 Kurde no ja zastanawiam się and kupnem. troche boje sie ze zaraz zostana wyprzedane, i że może wzrosnac cena w neidalekiej przyszłośći. Ale chyba jednak zaczekam an te wasze recki :) Chociaż za tą cene to chyab warto nawet i na ściane go kupić... i ciekawe jeszcze czy pasowałyby magi ATOZA :) Link to post Share on other sites
Mykpykcyk Posted July 21, 2009 Report Share Posted July 21, 2009 Jeżeli to kopia to sądzę że będą pasować. Chyba Chińczycy wzięli pod uwagę że nikt hi-capów nie lubi. Link to post Share on other sites
feder91 Posted July 21, 2009 Report Share Posted July 21, 2009 W to bym raczej wątpił... BTW normalnie sie podnieciłem jak go zobaczyłem i stwierdziłem że "musze go mieć" choćby na ścianę!! Link to post Share on other sites
Recommended Posts