grzechotnik Posted August 10, 2009 Report Share Posted August 10, 2009 Gwarancja rozruchowa jest ;) Chyba na 10 czy 7 dni. Jak nie masz wprawy to nie rozbieraj. Krakmani robią tam jakiś przegląd zerowy, tak więc jako tako wszystko powinno być nasmarowane. Pozdrawiam serdecznie, grzechotnik Link to post Share on other sites
Tuksiak Posted August 10, 2009 Report Share Posted August 10, 2009 Strzela? Nie dotykaj, nie rozbieraj, nie smaruj, dobre kulki i strzelaj. Wejdź sobie w temat o tej replice i poczytaj trochę, to nie będziesz miał dylematów. Link to post Share on other sites
Filip_94 Posted August 11, 2009 Author Report Share Posted August 11, 2009 ok. Wlałem do lufy oleju maszynowego troche wycieka otworem magazynka ale posmarowal tloczek z bębenkiem , Dobrze zrobilem ? Troche wycieka ale to kwestia czasu. Link to post Share on other sites
Filip_94 Posted August 11, 2009 Author Report Share Posted August 11, 2009 Jeszcze jedna rzecz na hopupie na kulkach 0.2 g i bez hopupa kulki lec ą taK SAMO jak mam strzelac z hopupem czy bez/ Link to post Share on other sites
Bardos Posted August 11, 2009 Report Share Posted August 11, 2009 ok. Wlałem do lufy oleju maszynowego troche wycieka otworem magazynka ale posmarowal tloczek z bębenkiem , Dobrze zrobilem ? Troche wycieka ale to kwestia czasu. Tu masz odpowiedz dlaczego tak się dzieje, a po drugie było mówione że 0.20 są za lekkie. Link to post Share on other sites
grzechotnik Posted August 11, 2009 Report Share Posted August 11, 2009 Jakim bębenkiem :F ?? Jezu coś ty zrobił człowieku, weź to wyczyść jak najszybciej, bo strzela jak strzela, echh co za ludzie. No i kulki 0,25g G&G kupuj ;) Pozdrawiam serdecznie, grzechotnik Link to post Share on other sites
Filip_94 Posted August 11, 2009 Author Report Share Posted August 11, 2009 tam co ten tłocxzek chodzi w tym cylinderku. Jak mam to wycziyścić?? Mam rozebrać guna? a Z CZASEM TEN OLEjEK NIE WYJDZIE SAM? Link to post Share on other sites
grzechotnik Posted August 11, 2009 Report Share Posted August 11, 2009 Chodzi o wyczyszczenie lufy, gumki i komory... żeby kulki podkręcał i syf się w lufie nie zbierał... Wycior ze szmatką bawełnianą i hop-up na min. Pozdrawiam serdecznie, grzechotnik Link to post Share on other sites
Filip_94 Posted August 12, 2009 Author Report Share Posted August 12, 2009 A żęby to zrobić to musze rozebrać guna? Link to post Share on other sites
Filip_94 Posted August 12, 2009 Author Report Share Posted August 12, 2009 Ok. rozebrałem guna ale nie moge rozpołowić go w miejscu gdzie jest przycisk do wyjmowamnnia magazynka. Wie ktos jak to zrobic? Link to post Share on other sites
Dizzy Posted August 12, 2009 Report Share Posted August 12, 2009 w gwincie od prowadnicy suwadła jest śrubka. Link to post Share on other sites
Filip_94 Posted August 12, 2009 Author Report Share Posted August 12, 2009 oK. Juz złożyłem guna. Nasmarowalem bębenek bo tam była tytlko oliwka , którą tam wlałem ..... Wytarłem wszytstko i lekko dałem smaru. Chodzi jak ta lala. Hop up podkręca kolki 0.2 tak, że lecą do góry. Za wszelką pomoc i sugestie z góry dziękure. Pozdrawiam. Temat można zamknąc Link to post Share on other sites
grzechotnik Posted August 12, 2009 Report Share Posted August 12, 2009 Jaki bębenek? :-F :wink: Pozdrawiam serdecznie, grzechotnik Link to post Share on other sites
Filip_94 Posted August 12, 2009 Author Report Share Posted August 12, 2009 żle sie wyraziłem.. Chodzi mi o ten cylnderek , w kltórym chodzi tłoczek:) Link to post Share on other sites
Filip_94 Posted August 12, 2009 Author Report Share Posted August 12, 2009 żle sie wyraziłem.. Chodzi mi o ten cylnderek , w kltórym chodzi tłoczek:) Link to post Share on other sites
Recommended Posts