Medi Posted June 15, 2004 Report Share Posted June 15, 2004 z machineguna dostałem cynk że mniejwięcej jutro mają przyjść kulki METALIZOWANE 0.36 i 0.43 firmy Straight - czy wiecie coś o nich, czy to dobra firma, i co do diabła znaczy że są METALIZOWANE 8O 8O 8O Quote Link to post Share on other sites
Cybul Posted June 15, 2004 Report Share Posted June 15, 2004 Powlekane metalem, lub mieszanka jakiegoś metalu z czymś tam jeszcze. A wszystko po to aby uzyskać większą wagę kulki. Straight robi dobre kulencje. Quote Link to post Share on other sites
Medi Posted June 15, 2004 Author Report Share Posted June 15, 2004 a jak z cenami, bo nie chcą jeszcze powiedzieć,a boje sie że będzie to szok :]. Quote Link to post Share on other sites
Chopin Posted June 15, 2004 Report Share Posted June 15, 2004 Będzie szok:) Zobacz na camo różnice pomiędzy kukami normalnymi a metalizowanymi :) Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Medi Posted June 15, 2004 Author Report Share Posted June 15, 2004 o ja pier**** 500 kulek za 99zł 8O 8O 8O powaliło ich...? 8O Quote Link to post Share on other sites
Chopin Posted June 15, 2004 Report Share Posted June 15, 2004 :lol: A nie mówiłem ? :) Quote Link to post Share on other sites
Cybul Posted June 15, 2004 Report Share Posted June 15, 2004 2. Czy osoby piszace, ze sa dobre i w ogole och ach mialy je chociaz chwilke w rekach? No i co wazniejsze czy z nich strzelaly? Tak się składa, że miały i strzelały. Quote Link to post Share on other sites
Pikace Posted June 16, 2004 Report Share Posted June 16, 2004 Przywiozlem kiedys z Wloch sloiczek kulek aluminiowych (w całosci z metalu). Kosztowaly sporo, kulki wazyly chyba cos kolo 0,30 i byly naprawde dobrze wykonanie (trzymaly wymiar i kraglosc idealnie - mierzone suwmiarka elektroniczna!). Istonych roznic w celnosci czy zasiegu nie zauwazylem i uznalem ta fanaberie za strate pieniedzy. Aha - przy trafieniu w cokolwiek twardego kulki sie trwale odksztalcaly. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts