dzikki Posted June 19, 2004 Report Share Posted June 19, 2004 Ja pozwole sobie na jeden glos - jak ktos nie chce to od Szaszlyka nie kupi ... przymusu jak na razie jeszcze w kraju nie ma. Lubie jak jest duzo opcji do wyboru - cena jest wazna ale gra jakby druga role w kwestii naszego milego kraju. Quote Link to post Share on other sites
Szaszłyk Posted June 19, 2004 Author Report Share Posted June 19, 2004 Ja pozwole sobie na jeden glos - jak ktos nie chce to od Szaszlyka nie kupi ... przymusu jak na razie jeszcze w kraju nie ma.Lubie jak jest duzo opcji do wyboru - cena jest wazna ale gra jakby druga role w kwestii naszego milego kraju. AMEN! Quote Link to post Share on other sites
Ventilatorr Posted June 20, 2004 Report Share Posted June 20, 2004 ja ostatnio sciagalem graty z WGC i nie placilem ani podatku ani cla jesli zaniza wartosc paczki to przejdzie tylko z kosztem transportu Jesli ostatnio oznacza po 1 maja 2004 to miales farta. Od tej daty bez cla i podatku przechadza tylko przesylki o wartosci celnej (tj. kwota na fakturze plus oplata za transport) ponizej 22 Euro. Jest to ostatnio scisle przestrzegane. Odbieram sporo przesylek zagranicznych i w ostatnich dwu miesiacach nic sie nie przesliznelo bez cla i vatu. np zaplacilem oplaty od jednej pary butow z USA. Przesylka byla o wartosci 80 USD! Jesli masz zanizona fakture to zaplacisz oczywiscie mniejsze clo, ale je najpewniej zaplacisz. pozdrawiam v. Quote Link to post Share on other sites
Hargin Posted June 20, 2004 Report Share Posted June 20, 2004 obejrzalem kwit celny - byla deklarowana wartosc 100HKD - czyli jakies 40zl :D Zolci sami zanizyli Quote Link to post Share on other sites
Szaszłyk Posted July 3, 2004 Author Report Share Posted July 3, 2004 Firearms.pl ma kamizelki GUARDER MOD II Body armour (kopia FSBE nie Interceptora). Cena, jedyne 499 zł :-) Quote Link to post Share on other sites
saiko Posted July 4, 2004 Report Share Posted July 4, 2004 mam pytanie do uzytkownikow guarderowskich replik kamizelek pancernych jak w nich jest rozwiazana kwestia "wkladow balistycznych" czy da sie je wyjac czy sa kieszenie na plyty czy jest to wszystko zszyte na stale??? Quote Link to post Share on other sites
Szaszłyk Posted July 4, 2004 Author Report Share Posted July 4, 2004 Wkładów balistycznych tam nie ma. Panele są wypełnione czymś (pewnie karimatką, nie sprawdzałem). Wszystkie panele mają miejsca na dodatkowe płyty, komory na nie zamykane są rzepami. Czyli tak jak w prawdziwej kamizelce. Quote Link to post Share on other sites
saiko Posted July 4, 2004 Report Share Posted July 4, 2004 znaczy sa wklady (niby balistyczne) osobno, a osobno kamizelka-pokrowiec natomiast plyt nie ma ale mozna sobie jakies wsadzic dobrze zrozumialem?? Quote Link to post Share on other sites
Szaszłyk Posted July 5, 2004 Author Report Share Posted July 5, 2004 znaczy sa wklady (niby balistyczne) osobno, a osobno kamizelka-pokrowiec Wkłady stanowią integralną część kamizelek. natomiast plyt nie ma ale mozna sobie jakies wsadzicdobrze zrozumialem?? Tak Bartek Quote Link to post Share on other sites
kubaflame Posted February 27, 2006 Report Share Posted February 27, 2006 A ma ktoś link do sklepu gzdie można kupić interceptora?? Chodzi mi o replike :P Quote Link to post Share on other sites
K.A.B Posted February 27, 2006 Report Share Posted February 27, 2006 WGC Shop, Uncompany :ściana: Quote Link to post Share on other sites
kubaflame Posted February 27, 2006 Report Share Posted February 27, 2006 Jakieś polskie sklepy?? Na wgc jest a co z chin se zamówie?? pomyśl Quote Link to post Share on other sites
K.A.B Posted February 27, 2006 Report Share Posted February 27, 2006 Jak nie chcesz "se" sam sciągać, to mg.pl za (cytuje) "300 z hakiem" sprowadzi Ci. Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted February 27, 2006 Report Share Posted February 27, 2006 Na wgc jest a co z chin se zamówie?? pomyślA w czym problem? wiele osób tak robi. "Od ręki" w PL tego nie ma. Quote Link to post Share on other sites
DariuszM Posted February 27, 2006 Report Share Posted February 27, 2006 No tylko z Chin się zamawia...taniej i szybciej niż od jakiegoklowiek sklepowego pośrednika :) Ale guarder jest out of stock - zostały jakieś dziwne firmy na uncmpany... Quote Link to post Share on other sites
brok Posted February 28, 2006 Report Share Posted February 28, 2006 A jak jest z rozmiarem tych kopii interceptora, czy jest on uniwersalny czy sa jakies rozmiary typu M,L,XL. Bo jezeli rozmiar tej repliki jest uniwerslany to nie chce mi sie wiezyc ze bedzie np. na mnie pasowac. Azjaci sa dosc mali a ja mam 116cm w klacie i okolo 100 w pasie Quote Link to post Share on other sites
Xlam Posted February 28, 2006 Report Share Posted February 28, 2006 http://www.entrygear.com/product.asp?id=1060 Kolory i rozmiary do wyboru. No i nie jest to kopia, a tylko troche drozej. Wysyłają do Polski. Quote Link to post Share on other sites
Egon CAV Posted February 28, 2006 Report Share Posted February 28, 2006 IBA z reguły na pas nie powinna nachodzić czyli ten wymiar odpada przykładowo,mam kopie Guardera rozmiar M a moje wymiary w klacie 110cm wzrost 176cm i jest idealnie. Quote Link to post Share on other sites
DariuszM Posted February 28, 2006 Report Share Posted February 28, 2006 interceptor z SDS jest kiepściutki wg mnie...zwłaszcza w sraczkowatym koyocie, nie podobnym do niczego :) wolałbym jednak Guardera...a jak nie to Point Blank jedynie...:) Z tego co wiem, to Guarder ma uniwersalny, jeden rozmiar, a regulacja w pasie jest jako taka... Quote Link to post Share on other sites
Kapral Posted February 28, 2006 Report Share Posted February 28, 2006 ACHTUNG ACHTUNG!!! SDS zaczyna robić bielizne w Coyote dla USMC. a dobry początek FLC, Rifleman Set(DA), Frag granade pouch i przejsciówka do Ka Bara. możemy pewnie liczyc jeszcze na wiecej Quote Link to post Share on other sites
Szaszłyk Posted March 6, 2006 Author Report Share Posted March 6, 2006 ACHTUNG ACHTUNG!!!SDS zaczyna robić bielizne w Coyote dla USMC. a dobry początek FLC, Rifleman Set(DA), Frag granade pouch i przejsciówka do Ka Bara. możemy pewnie liczyc jeszcze na wiecej mozliwe, ze jeszcze waistpack sie pojawi, bo pozostale elementy juz sa dostepne w AITESie [ Dodano: Pon Mar 06, 2006 11:09 pm ] interceptor z SDS jest kiepściutki wg mnie...zwłaszcza w sraczkowatym koyocie, nie podobnym do niczego :) Bo to tak na prawde Coyote Tan jest, a dopiero od niedawna SDS zaczal robic "prawdziwy" Coyote Brown. Quote Link to post Share on other sites
stiff Posted March 8, 2006 Report Share Posted March 8, 2006 interceptor z SDS jest kiepściutki wg mnie...Z tego co wiem, to Guarder ma uniwersalny, jeden rozmiar, a regulacja w pasie jest jako taka... Bo produkcja została ponoc przeniesiona do Wietnamu - sam chciałem brać woodlanda ale jak zobaczyłem fotki to sie załamałem... Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts