Lochu Posted August 25, 2009 Report Share Posted August 25, 2009 Mam problem, najpierw emka strzelała po 2 kulki co już naprawiłem (dokręciłem risy) teraz pojawił się inny problem, każda kulka leci na 20-30m, może ktoś miał podobny problem? Z góry dzięki za odp. Quote Link to post Share on other sites
Gogin Posted August 25, 2009 Report Share Posted August 25, 2009 Może podaj konfigurację gnata, zmieniałeś coś ostatnio w niej nim przestała działać prawidłowo? Quote Link to post Share on other sites
92marcin Posted August 25, 2009 Report Share Posted August 25, 2009 (edited) u mnie jest tak na jednym magu, w którego za mocno w pryskałem silikon, chyba że używasz hi capa ;d . może za dużo silikonu w komorę dałeś lub też kiedyś miałem tak w spr, że pękło kawałek dyszy i połowa powietrza bokiem uciekała przez co właśnie kulki leciały na taką odległość. Edited August 25, 2009 by plajerpl Quote Link to post Share on other sites
Lochu Posted August 25, 2009 Author Report Share Posted August 25, 2009 Gogin- nic nie zmieniałem, wszystko stockowe. plajerpl- tak hi-capa. Za dużo silikonu w komorę? a wiesz, że do komory się nie daje silikonu? Dysza cała. Może to wina komory? Wszystko sprawdzałem wg. mnie jest wporządku. Co się mogło stać? Quote Link to post Share on other sites
Gogin Posted August 25, 2009 Report Share Posted August 25, 2009 Wybij dwa piny w body i zobacz czy dysza nie jest uszkodzona jak właśnie plajerpl pisze. Jeśli nie będziesz miał pewności to zrób jej zdjęcia (jest to taki plastikowy element wystający z tej metalowej puszeczki - mechanizmu, zwanego też dżirboksem), uszkodzona może być też gumka HU. Rozbierz, sprawdź i zapodaj zdjęcia jeśli masz takową możliwość... Quote Link to post Share on other sites
Lochu Posted August 25, 2009 Author Report Share Posted August 25, 2009 Gogin napisałem już że dysza jest cała ;-) Gumka też ok. Do soboty musze naprawić replike. Quote Link to post Share on other sites
Kaczma Posted August 26, 2009 Report Share Posted August 26, 2009 Moim zdaniem badziewna gumka HU. Spróbuj na jakiejś innej jeśli możesz :) Quote Link to post Share on other sites
Gogin Posted August 26, 2009 Report Share Posted August 26, 2009 Sprawa już się wyjaśniła - niech autor tematu napisze co zacz... Quote Link to post Share on other sites
Lochu Posted August 26, 2009 Author Report Share Posted August 26, 2009 Pękniety szkielet GB, emke mam jeszcze na gwarancji więdz wyśle do krakmana zobaczymy co zrobią. Dam znać jak odeślą replike. Quote Link to post Share on other sites
poldeck Posted August 28, 2009 Report Share Posted August 28, 2009 Gogin... Pisownia to gearbox, gb lub cokolwiek ale wymowa to GIRBOKS. Nie dżirboks, nie gerboks ani nic takiego. Drzwi mnie aż ściskają jak widzę te "dżirboksy". :poddanie: Quote Link to post Share on other sites
Warlock Posted August 28, 2009 Report Share Posted August 28, 2009 Rany, napisał tak żeby było zabawnie. Quote Link to post Share on other sites
Gogin Posted August 28, 2009 Report Share Posted August 28, 2009 Gogin... Pisownia to gearbox, gb lub cokolwiek ale wymowa to GIRBOKS. Nie dżirboks, nie gerboks ani nic takiego. Drzwi mnie aż ściskają jak widzę te "dżirboksy". :poddanie: Kompletnie się czepiasz, zainteresowany i tak wie o co chodzi, więc czep się pan ;-). Quote Link to post Share on other sites
poldeck Posted August 29, 2009 Report Share Posted August 29, 2009 A Wy zaraz płaczecie :-P . Nie tą emotkę kliknąłem i zaraz taki brak zrozumienia... :cry: Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts