Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

u mnie jest tak na jednym magu, w którego za mocno w pryskałem silikon, chyba że używasz hi capa ;d . może za dużo silikonu w komorę dałeś lub też kiedyś miałem tak w spr, że pękło kawałek dyszy i połowa powietrza bokiem uciekała przez co właśnie kulki leciały na taką odległość.

Edited by plajerpl

Gogin- nic nie zmieniałem, wszystko stockowe.

plajerpl- tak hi-capa. Za dużo silikonu w komorę? a wiesz, że do komory się nie daje silikonu? Dysza cała.

Może to wina komory?

Wszystko sprawdzałem wg. mnie jest wporządku.

Co się mogło stać?

Wybij dwa piny w body i zobacz czy dysza nie jest uszkodzona jak właśnie plajerpl pisze. Jeśli nie będziesz miał pewności to zrób jej zdjęcia (jest to taki plastikowy element wystający z tej metalowej puszeczki - mechanizmu, zwanego też dżirboksem), uszkodzona może być też gumka HU. Rozbierz, sprawdź i zapodaj zdjęcia jeśli masz takową możliwość...

Gogin... Pisownia to gearbox, gb lub cokolwiek ale wymowa to GIRBOKS. Nie dżirboks, nie gerboks ani nic takiego. Drzwi mnie aż ściskają jak widzę te "dżirboksy".

:poddanie:

Kompletnie się czepiasz, zainteresowany i tak wie o co chodzi, więc czep się pan ;-).