michalll Posted October 17, 2009 Report Share Posted October 17, 2009 I to jest pomysł na konkurs na następnym BHD ;) Link to post Share on other sites
Tuksiak Posted October 17, 2009 Report Share Posted October 17, 2009 Taaa... Mina mi się podoba :-) Link to post Share on other sites
Fredzia Posted October 18, 2009 Report Share Posted October 18, 2009 (edited) Już po weekendzie, więc czas na część II: http://www.sendspace.com/file/8xs0ib Wiem, że sporo zdjęć niestety jest nieostrych, ale w pochmurny, deszczowy dzień mój aparat nie radzi sobie najlepiej :( Mam nadzieję, że następnym razem pogoda i ja spiszemy się lepiej :uśmiech: Edited October 18, 2009 by Fredzia Link to post Share on other sites
Fredzia Posted October 18, 2009 Report Share Posted October 18, 2009 I jeszcze coś dla tych, którzy nie lubią ssać ;) Wszystkie zdjęcia w galeryjce: http://picasaweb.google.com/FredziaCF/ASGBHD111009# Sorki za post pod postem, ale nie mogę wyedytować tego poprzedniego :???: Link to post Share on other sites
zulu Posted October 19, 2009 Report Share Posted October 19, 2009 Wiem, że sporo zdjęć niestety jest nieostrych, ale w pochmurny, deszczowy dzień mój aparat nie radzi sobie najlepiej :( Aż się boję co się dzieje jak sobie radzi :ok: Link to post Share on other sites
Viamortis Posted October 19, 2009 Report Share Posted October 19, 2009 Wiem, że sporo zdjęć niestety jest nieostrych, ale w pochmurny, deszczowy dzień mój aparat nie radzi sobie najlepiej :( Mam nadzieję, że następnym razem pogoda i ja spiszemy się lepiej :uśmiech: Jesteś dla siebie zbyt surowa. Foty pierwsza klasa :) Link to post Share on other sites
Budziak Posted October 19, 2009 Report Share Posted October 19, 2009 Czy ktoś ma zdjęcia USA ?? Muszę przyznać że koleżanka bardzo ładne zdjęcia zrobiła i coś się zna na fotografowaniu ale ja czekam na zdjęcia za USA :). Link to post Share on other sites
Tuksiak Posted October 19, 2009 Report Share Posted October 19, 2009 Przecież połowa tej galerii to zdjęcia USAńskie. Ech ten lansss ;-). Link to post Share on other sites
Wukasz Posted October 19, 2009 Report Share Posted October 19, 2009 I "Nasza klasa". Link to post Share on other sites
Anka Posted October 19, 2009 Report Share Posted October 19, 2009 Przecież połowa tej galerii to zdjęcia USAńskie. Ech ten lansss ;-). Dobry lans nie jest zły;). I "Nasza klasa". A żebyś wiedział...transferu nie zapcham 2 zdjęciami, ale zawsze coś;). Fredzia weź nie wydziwiaj, zdjęcia super;). Link to post Share on other sites
Phantom1992 Posted October 20, 2009 Report Share Posted October 20, 2009 Pokaz zdjęć. Link to post Share on other sites
Martini3g Posted October 20, 2009 Report Share Posted October 20, 2009 Filmik jest wypasiony :-P. Dobra robota :wink: Link to post Share on other sites
Budziak Posted October 23, 2009 Report Share Posted October 23, 2009 (edited) Mam pytanie do organizatora bądź to kogoś dobrze poinformowanego co z tym reportażem w tvn24 i zdjęciami od nie grających (nie strzelających się :P) fotografów ? Kiedy będą dostępne i gdzie a może ktoś ma kontakty do fotografów i trzeba się samemu do nich zgłosić. Co do reportażu to będzie on w ogóle dostępny np. na stronie internetowej tvn24 ?? Edited October 23, 2009 by Budziak Link to post Share on other sites
Phantom1992 Posted October 24, 2009 Report Share Posted October 24, 2009 Miał być dostępny film na stronie organizatorów www.rywalizacja.com.pl ale jak narazie nic nie ma. Link to post Share on other sites
rywal Posted October 26, 2009 Author Report Share Posted October 26, 2009 Przepraszam wszystkich za opóźnienia ale osoba nadal go składa, potrwa to max 2 dni jeszcze. Link to post Share on other sites
Bialy_Qn Posted October 29, 2009 Report Share Posted October 29, 2009 Czekamy z niecierpliwością :twisted: Link to post Share on other sites
sz4k4loss Posted November 1, 2009 Report Share Posted November 1, 2009 I o filmiku znowu cisza... a miało być dwa dni... Link to post Share on other sites
rywal Posted November 1, 2009 Author Report Share Posted November 1, 2009 W poniedziałek ok. południa będzie już na stronce, sorki za opóźnienia Sneak Link to post Share on other sites
Budziak Posted November 1, 2009 Report Share Posted November 1, 2009 Wiem że jestem upierdliwy :P i może tutaj nie powinienem pisać ale czy ktoś ma moje zdjęcie :P ?? Taki szczupły chłopaczek z MP5 a cecha charakterystyczna wtedy to białe buty Pumy :) :P. Link to post Share on other sites
THOMASBECKETT Posted November 3, 2009 Report Share Posted November 3, 2009 co z tym filmikiem :!: Link to post Share on other sites
Phantom1992 Posted November 5, 2009 Report Share Posted November 5, 2009 To będzie film długometrażowy? Link to post Share on other sites
sz4k4loss Posted November 5, 2009 Report Share Posted November 5, 2009 Dziś trafiłem na jakiś filmik z imprezy więc wrzucam i nie jest to pokaz zdjęć :P http://www.youtube.com/watch?v=XTAORvSUOsM Pozdrawiam wszystkich Link to post Share on other sites
XPrzemoCX Posted November 8, 2009 Report Share Posted November 8, 2009 Spokojnie panowie, na razie uzbrójcie się w cierpliwość. Samo stworzenie filmiku trwa troszkę, a jeszcze niestety Sneak nie otrzymał ode mnie całego materiału. Niestety nie mam czasu aby się z nim spotkać więc filmiki muszę zhostować, a jest ich na prawdę sporo. Filmik powininen być dostępny w przeciagu paru dni. Pozdrawiam Link to post Share on other sites
Viamortis Posted November 8, 2009 Report Share Posted November 8, 2009 Będzie dużo efektów specjalnych? :D Link to post Share on other sites
Phantom1992 Posted November 25, 2009 Report Share Posted November 25, 2009 chyba w ogóle nie będzie ;P Link to post Share on other sites
Recommended Posts