Valdemar Posted September 9, 2009 Report Share Posted September 9, 2009 (edited) Witam. Posiadam cymiaka AK74 cm.031. Mam go na stocku, jedynie wymieniona gumka. Chciałbym zamontować mu mocniejszą sprężynę oraz preclufkę. Jednak mam problem z wyborem tego pierwszego. W obecnym stanie mam koło 370fps, a więc jaką sprężynę mogę włożyć ażeby jednak gb nie stracił wiele na żywotności, i ile m.w. fps mi to da? Jaka sprężyna i jaka firma? Pozdrawiam Ew. mógłbym mocniejszą batkę zakupić, obecnie mam 8,4 stock. Edited September 9, 2009 by Valdemar Quote Link to post Share on other sites
AnR Posted September 9, 2009 Report Share Posted September 9, 2009 (edited) Witam. Hej! Posiadam cymiaka AK74 cm.031. Winszuje! Mam go na stocku Nie będzie mu tam zimno? Chciałbym zamontować mu mocniejszą sprężynę oraz preclufkę. Zacna idea. W obecnym stanie mam koło 370fps Faktycznie mierzone czy tak Ci ktoś na jakiś papier wpisał? a więc jaką sprężynę mogę włożyć ażeby jednak gb nie stracił wiele na żywotności, i ile m.w. fps mi to da? Skieruj się do właściwych topicków, tam znajdziesz odpowiedź na Twoje pytanie. Jeśli Twoja cyma nie ma bimbaliona lat to spokojnie możesz tam wstawić SP110 Guardera. Ile fps? A ze 400 jak ktoś Ci dobrze złoży, może więcej. Pozdrawiam My Ciebie również Valdemarze. Edited September 9, 2009 by AnR Quote Link to post Share on other sites
Jaeger Posted September 9, 2009 Report Share Posted September 9, 2009 A "Pozdrawiam grzechotnik :F " gdzie? :P Quote Link to post Share on other sites
AnR Posted September 9, 2009 Report Share Posted September 9, 2009 Ew. mógłbym mocniejszą batkę zakupić, obecnie mam 8,4 stock. Ewentualnie musiałbyś zakupić takową, aby Ci to spokojnie chodziło. Quote Link to post Share on other sites
Dogtag Posted September 10, 2009 Report Share Posted September 10, 2009 Widzę AnR że to Ci w nawyk wchodzi:P Quote Link to post Share on other sites
Valdemar Posted September 10, 2009 Author Report Share Posted September 10, 2009 Faktycznie mierzone czy tak Ci ktoś na jakiś papier wpisał? Na papierze. Ale "w terenie" wykazuje m.w. takową moc. Skieruj się do właściwych topicków, tam znajdziesz odpowiedź na Twoje pytanie. Jeśli Twoja cyma nie ma bimbaliona lat to spokojnie możesz tam wstawić SP110 Guardera.Ile fps? A ze 400 jak ktoś Ci dobrze złoży, może więcej. Jest z tego roku. Ma może 4k kulek przebiegu. Więc jaką mam obecnie na stocku sprężynę? A "Pozdrawiam grzechotnik teethh.gif " gdzie? icon_razz.gif Widzę AnR że to Ci w nawyk wchodzi:P Dzięki za posty wnoszące wiele do mojego zapytania. Quote Link to post Share on other sites
Jaeger Posted September 10, 2009 Report Share Posted September 10, 2009 Nie ma za co Valdemarze. Quote Link to post Share on other sites
MAJOR762 Posted September 10, 2009 Report Share Posted September 10, 2009 Na papierze. Ale "w terenie" wykazuje m.w. takową moc. Na oko czy na słuch?? :roll: Quote Link to post Share on other sites
Dogtag Posted September 11, 2009 Report Share Posted September 11, 2009 Na dotyk:P Uwierz że bardzo dużo wnoszą. A zeby nie było Valdemarze że nie wypowiadam się w temacie to powiem Ci że to stara giwera i na pewno jest o niej temat zarówno w tym podforum, jaki i w upgrade'ach. Użyj szukajki. Quote Link to post Share on other sites
MAJOR762 Posted September 11, 2009 Report Share Posted September 11, 2009 Na dotyk:P Skoro tak, to tylko mała rada Valdemarze. Pamiętaj, że zły dotyk boli przez całe życie ... :roll: :lol: Quote Link to post Share on other sites
Valdemar Posted September 11, 2009 Author Report Share Posted September 11, 2009 Na oko czy na słuch?? :roll: A może w porównaniu z innymi replikami...? Na dotyk:PUwierz że bardzo dużo wnoszą. A zeby nie było Valdemarze że nie wypowiadam się w temacie to powiem Ci że to stara giwera i na pewno jest o niej temat zarówno w tym podforum, jaki i w upgrade'ach. Użyj szukajki. Tak, właśnie. Dla tego nie chce przeszukiwać całego forum, na co zeszło by mi ze 2 dni, a i tak nie wiem, czy dowiedział bym się wszystkiego co chciałbym wiedzieć. WMASG schodzi na psy przez spamerów :roll: :roll: :roll: . Widzę że nie opłaca się już tu o nic zapytać. Quote Link to post Share on other sites
Jaeger Posted September 11, 2009 Report Share Posted September 11, 2009 Drogi Valdemarze a może schodzi na psy przez dzieci którym się nie chce szukać i powielają tematy? Quote Link to post Share on other sites
MAJOR762 Posted September 11, 2009 Report Share Posted September 11, 2009 A może w porównaniu z innymi replikami...? Powinszować zdolności, zazdroszczę tego że potrafisz na słuch/wzrok porównać kilka replik i stwierdzić czy mają podobne prędkości wylotowe, pomyśl nad założeniem interesu jako żywe chrono, możesz zbić majątek :roll: Quote Link to post Share on other sites
Jaeger Posted September 11, 2009 Report Share Posted September 11, 2009 Żywy Radar Dopplerowski :F Quote Link to post Share on other sites
Dogtag Posted September 12, 2009 Report Share Posted September 12, 2009 A za kulochwyt mogą zęby robić:P Quote Link to post Share on other sites
AnR Posted September 12, 2009 Report Share Posted September 12, 2009 A może w porównaniu z innymi replikami...? Wszystko porównujesz z innymi? Nawyk z dziecieńcych lat kiedy to z Kolegami sobie chłopcy porównują? Tak, właśnie. Dla tego nie chce przeszukiwać całego forum, na co zeszło by mi ze 2 dni, a i tak nie wiem, czy dowiedział bym się wszystkiego co chciałbym wiedzieć. Mam odpowiednią widzę, aby udzielić Ci odpowiedzi na Twoje pytanie. Ale nie chce mi się, bo to zajeło mi 2 dni, a i tak bym nie odpowiedział na wszystkie Twoje pytania. Quote Link to post Share on other sites
MAJOR762 Posted September 12, 2009 Report Share Posted September 12, 2009 AnR, jesteś nie do pobicia :wink: Szacun stary :D Quote Link to post Share on other sites
Dogtag Posted September 12, 2009 Report Share Posted September 12, 2009 AnR'owi wiatru w żagle dodał filmik z YT, mimo że w nim nie występował. @Valdemar nie wsadzaj więcej niż sp200 od Guardera bo lufa Ci się pokrzywi:P Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts