Ysiu Posted September 12, 2009 Report Share Posted September 12, 2009 Witam w mojej m4 http://www.gunfire.pl/product-pol-11521913...L-GFC-GUNS.html zogróchały się zębatki (z mojej winy),broń została wysłana do taiwana z proźbą o wymianę zębatek.Po dzisiejszej strzelance wydawało mi się że drastycznie spadła szybkostrzelność i trochę moc , czy jest to winna słabszych (gorszych) zębatek?? oraz na jakie zębatki wymienić ?? Quote Link to post Share on other sites
Filipoo23 Posted October 6, 2009 Report Share Posted October 6, 2009 Zębatki stockowe to Torque Up, czyli o większym, niż standardowe zębatki przełożeniu, co równa się większą szybkostrzelnością w stosunku do tych, na które pewnie wymienili (XYT?). Możliwe też, że Krakmani źle spodkładkowali, ale nie chcę zwalać winy na nich. Pozdrawiam serdecznie, Filipoo23 Quote Link to post Share on other sites
ramiel Posted November 3, 2009 Report Share Posted November 3, 2009 Waćpan źle prawi. Wszelkie TU,STU,ITU zwiekszają przełożenie, czyli na chłopski rozum rozumując :-F zmniejszają szybkostrzelność, silnik więcej mieli, ale łatwiej mu idzie uciągnąć mocniejsze sprężyny. Quote Link to post Share on other sites
rodnath Posted November 3, 2009 Report Share Posted November 3, 2009 dokładnie tak jak mówi ramiel wszelkie torque upy mają przełożenie pozwalajace na tej samej baterii i tym samym silniku targać mocniejsze sprężyny. Trudno wymyślić, co serwisanci z taiwangana wymyślili i co wstawili... najlepiej sam się ich zapytaj. Quote Link to post Share on other sites
berylpl Posted November 5, 2009 Report Share Posted November 5, 2009 możliwe, że założyli zębatki standardowe, które w teorii by zwiększyły szybkostrzelność, ale silnik już nie ma siły uciągnąć. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts