boddynock Posted September 20, 2009 Report Share Posted September 20, 2009 (edited) Witam, nie wiem czy wybralem dobry dzial, ale chcialbym prosic o pomoc, jestem poczatkujacy. kalach co sadzicie o tym kalachu, czy warto? Edited September 20, 2009 by boddynock Quote Link to post Share on other sites
MAJOR762 Posted September 20, 2009 Report Share Posted September 20, 2009 Buahahaha. Koleś jest perfidnym oszustem, jest to UMAREX Pobjeda (co widać na naklejce na jednym ze zdjęć), jest to full plastik gówno, rozsypie się szybko. Nówka kosztuje 180zł jako UMAREX a 120 jako jakiś szit na taniemilitaria czy innym gównie. Wiadomo, UMAREX na korpusie daje +50% do ceny. W skrócie - nie warte ani grosza. Quote Link to post Share on other sites
boddynock Posted September 20, 2009 Author Report Share Posted September 20, 2009 Dziekuje Ci slicznie:) sam jestem zbyt zielony zeby to zauwazyc :) Pozdrawiam! Quote Link to post Share on other sites
Jinrei Posted October 20, 2009 Report Share Posted October 20, 2009 Cudów po tym nie oczekuj, poza tym plastik, więc wiesz:) Quote Link to post Share on other sites
Mar13 Posted December 15, 2009 Report Share Posted December 15, 2009 Pomóżcie mi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! M4A1 boya za 500zł ( jest w specu ) Czy warto to brać co wymienić ( do kupić ) od razu wogule jakie są z tym potem problemy :uśmiech: Quote Link to post Share on other sites
Tuksiak Posted December 15, 2009 Report Share Posted December 15, 2009 "W Ogóle" pewnie są. Od czytania oczka bolą? Znajdź sobie temat o replice (zapewniam, że jest) i sobie tam wyczytaj co chcesz. P.S. To nie jest "tania replika" Quote Link to post Share on other sites
Mar13 Posted December 15, 2009 Report Share Posted December 15, 2009 Ok sry . Na specu jest w tanich więc dlatego zapytałem. Tutaj :P Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts