Guest Nazgool Posted September 24, 2009 Report Share Posted September 24, 2009 (edited) Nowy sklep założony przez admina strony http://www.gasguns.info . W serwisie online miła niespodzianka - przy zakupie na ponad 200$, wysyłka wliczona w cenę. Zakupiony towar jest wysyłany przez Ra - Tech. Standardowa przesyłka lotnicza n.p. do UK kosztuje $ 4.00 - więc nawet jeśli coś jest droższe na "półce" to koszta ogólne mogą okazać się niższe. Jeśli ktoś już tam coś kupił poprosiłbym o opinię bo planuję większy zakup magazynków właśnie w tym sklepie. Edited September 24, 2009 by Nazgool Quote Link to post Share on other sites
Yuri Posted September 26, 2009 Report Share Posted September 26, 2009 (edited) Ja właśnie złożyłem u nich zamówienie wczoraj, zobaczymy co z tego będzie. UPDATE: Szybko profesjonalnie i na czas bezproblemowo :) Edited November 4, 2009 by Yuri Quote Link to post Share on other sites
Guest Nazgool Posted October 14, 2009 Report Share Posted October 14, 2009 (edited) No więc tak: Zamówiłem 27/09/2009 5 magazynków na CO2 suma łączna Ł141.45. Za wysyłkę nie płaciłem nic. Magazynki odebrałem dziś, musiałem dopłacić cło Ł25. Trochę ponad 2 tygodnie, z czego ponad tydzień przesyłka była ze statusem "processing". Jak dla mnie może być. Cena wysyłki jednego magazynka to Ł2.43 . Edited October 14, 2009 by Nazgool Quote Link to post Share on other sites
Duscann Posted October 29, 2009 Report Share Posted October 29, 2009 Zamówiliśmy z kumplem magi na co2 do SCARów i NPASy - bardzo szybka obsługa, wysłanie paczki b.sprawne. Wciągu 4 dni paczka była już u nas...na celnym. Sklep godny zaufania. Quote Link to post Share on other sites
ilian Posted August 7, 2010 Report Share Posted August 7, 2010 Zamawiałem M4 CQB WE, 4 lipca poszła kasa, 5 paczka wysłana, 7 u mnie w domu. Obyło się bez cła. Paczka szła EMSem, przesyłka za darmo. Sklep polecam każdemu. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts