Snopek94 Posted October 4, 2009 Report Share Posted October 4, 2009 (edited) Opłaca się kupić ARES - Shooter - Dysza FN SCAR. Mam SCARA D|boyi i jest w nim dysza wcale nie szczelna. Zastanawiam się o wymianie na lepszą ale na polskim rynku znalazłem tylko 1!!! Co myślicie o tej dyszy ?? http://www.specshop.pl/product_info.php?products_id=5535 Edited October 4, 2009 by Snopek94 Quote Link to post Share on other sites
Patrol23pk Posted October 9, 2009 Report Share Posted October 9, 2009 (edited) A jak stwierdziłeś że dysza jest nieszczelna?? 8) Edited October 9, 2009 by Patrol23pk Quote Link to post Share on other sites
KicpA Posted October 9, 2009 Report Share Posted October 9, 2009 Ja się zapytam inaczej ;) Jak stwierdziłeś że ta dysza pasuje do twojego Scara? Quote Link to post Share on other sites
0L0 Posted October 12, 2009 Report Share Posted October 12, 2009 A jak stwierdziłeś że dysza jest nieszczelna?? Tu nie ma co stwierdzać. W SCARach DB dysze po prostu są nieszczelne ;) Napisz do Speca, mają w ofercie te dysze, mają też SCARy Boyi. Quote Link to post Share on other sites
Snopek94 Posted October 19, 2009 Author Report Share Posted October 19, 2009 A jak stwierdziłeś że dysza jest nieszczelna?? icon_cool.gif Sprawdzałem szczelność całego zespołu cylindra, bezapelacyjnie dysza nie trzymała szczelności :) Ja się zapytam inaczej icon_wink.gif Jak stwierdziłeś że ta dysza pasuje do twojego Scara? Wiem że na Specshopie je mają i wiem że będzie do mnie pasować bo swoją mierzyłem :) Co myślicie o tej Aresa czy będzie ona dobra? Pozdro :P Quote Link to post Share on other sites
Gogin Posted October 19, 2009 Report Share Posted October 19, 2009 Nie miałem w łapach żadnej dyszy ARES'a, więc nie będę się wypowiadał na jej temat. Jednakże wyboru wielkiego nie masz, chyba, że jak było wspomniane, chcesz się bawić w sprowadzania z Czech. Powiem tylko, że bardzo tanim kosztem można doszczelnić stockowe chińskie dysze, bardzo łatwo. Quote Link to post Share on other sites
KicpA Posted October 19, 2009 Report Share Posted October 19, 2009 Myślę że nie wyraziłem się dość jasno. Star/Ares ma nie standardowe dysze i komory HU inne od tych zastosowanych w innych replikach. Quote Link to post Share on other sites
Gogin Posted October 19, 2009 Report Share Posted October 19, 2009 A co dokładnie jest inne w dyszach Ares/Star od standardu marujca? Quote Link to post Share on other sites
KicpA Posted October 19, 2009 Report Share Posted October 19, 2009 To że z zewnątrz są przystosowane do komór Stara/Aresa i mogą nie pasować do komory HU CA czy chińskiej kopii. Quote Link to post Share on other sites
Snopek94 Posted October 19, 2009 Author Report Share Posted October 19, 2009 Dzisiaj napisałem do Specshopu czy na 100% będzie pasować i dobrze kulasy podawać :) Zobaczymy co odpiszą :) Quote Link to post Share on other sites
Snopek94 Posted October 20, 2009 Author Report Share Posted October 20, 2009 Odpisali że dysza nie będzie pasować :( Musze uszczelni stockową Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts