Wraith Posted July 6, 2004 Report Share Posted July 6, 2004 Czy ktos spotkal sie juz z tymi kulkami? Jakie wrazenia? Sa dostepne w Military w paczkach po 3000 sztuk. Koszt 59 zl. >>http://military.pl/s/m/ASG11915.html Quote Link to post Share on other sites
Chopin Posted July 6, 2004 Report Share Posted July 6, 2004 nabyłem, wystrzelałem na razie ok 1500 na lufie 6,04. Zero zacieć, brak problemów jak do tej pory. Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Giwer Posted July 7, 2004 Report Share Posted July 7, 2004 slyszalem jeszcze od innego uzytkownika... ok 800 kulek wystrzelil i niemial zaciecia, ja je zamowilem wczoraj, po weekendzie dam znac czy byly jakies problemy. Quote Link to post Share on other sites
Lukzari Posted July 8, 2004 Report Share Posted July 8, 2004 Zakupiłem je. Narazie mogę powiedzieć tyle, że są produkowane w Dani i są rekomendowane przez SYSTEMA. Tak w każdym jest napisane na opakowaniu. Przyglądając się im nie natrafiłem na żadne felerne sztuki, powiem nawet więcej są zdecydowanie lepiej zrobione niż Excele gdzyż w tych drugich bardzo często napotykałem się na bardzo nierówne kuleczki. Zobaczymy jak się spiszą na strzelniu - jutro się okarze :) Quote Link to post Share on other sites
Dzidek Posted July 8, 2004 Report Share Posted July 8, 2004 Cena przystępna i komentarze nie budzące niechęci więc trzeba spróbować. Quote Link to post Share on other sites
Lukzari Posted July 9, 2004 Report Share Posted July 9, 2004 Niestety nie udało mi się przestrzelić mojegom AEG'a kuleczkami stinger ponieważ pogoda nie dopisała i tony deszczu spadają z bydgoskiego nieba :cry: ale jak tylko będzie słonko... :twisted: Quote Link to post Share on other sites
Wraith Posted July 9, 2004 Author Report Share Posted July 9, 2004 Niestety nie udało mi się przestrzelić mojegom AEG'a kuleczkami stinger ponieważ pogoda nie dopisała i tony deszczu spadają z bydgoskiego nieba :cry: ale jak tylko będzie słonko... :twisted: Chcialbym wiedziec jak sie spisuja w all-around-weather no u nas deszcze calodniowe i mrozy do -20 to normalka 8) Quote Link to post Share on other sites
Lukzari Posted July 10, 2004 Report Share Posted July 10, 2004 Aaaa bo wy z Białegostoku jesteście :wink: A tak pozatym to wczoraj naprawdę lało w pełnym tego słowa znaczeniu a nie pokapywało więc wyjście w taki deszcz równało by się całkowitym zamoczeniem w 30 s :) Quote Link to post Share on other sites
Giwer Posted July 10, 2004 Report Share Posted July 10, 2004 w warunkach domowych wystrzelilem ok 200 kuleczek narazie jest spoko, chociaz jak sie im przygladam to niektore tak dziwnie wygladaja :/ takie maja jakby delikatne wglebienia.. bardzo delikatne (jakby ziemia.. kulka z wypukleniami :P). Niektore takie kuleczki zauwazylem, malo takich bylo ale jednak cos... jutro wyedytuje ten post i dam znac czy byly jakies problemy. EDIT: 800 kulek, 0 problemow Quote Link to post Share on other sites
Medi Posted July 10, 2004 Report Share Posted July 10, 2004 kupiłem, obejżałem pod lupą i imho są lepiej wykonane niż CG, jutro powiem jak sie z nich strzela 8) Quote Link to post Share on other sites
NFZ_Dywan Posted July 13, 2004 Report Share Posted July 13, 2004 Specnaz stock - ok. 700 wystrzelonych, zadnego problemu, mysle ze mozna je polecic. Quote Link to post Share on other sites
Medi Posted July 13, 2004 Report Share Posted July 13, 2004 aaa, zapomniałem napisać M733 stock - zero zacięć Quote Link to post Share on other sites
Wraith Posted July 14, 2004 Author Report Share Posted July 14, 2004 Spoko, spoko 8) zamawiam. Dzieki za 'beta-testy' Quote Link to post Share on other sites
Giwer Posted July 19, 2004 Report Share Posted July 19, 2004 2 dni temu znalazlem przypadkowo bardzo brzydka kulke Stingera... zdeformowana z dziurka, wgnieceniem na ok 1mm :| Quote Link to post Share on other sites
Lukzari Posted July 19, 2004 Report Share Posted July 19, 2004 Rozumiem, że znalazłeś w paczce? No wiesz zawsze się zdarzają jakieś tam defekty. Nie chciał wiedzieć ile ja znajdowałem shiet'owych kulek w Excel'kach :) Quote Link to post Share on other sites
Spetsnaz Posted July 21, 2004 Report Share Posted July 21, 2004 Kupilem strzelalem niema problemu ale na oko nowe kulki ICSa maja bardziej gladka powierzchnie. A pozatym chyba ok. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts