PAT_Pinky Posted July 6, 2004 Report Share Posted July 6, 2004 Proszę wpisywać tutaj swoje uwagi (sensowne a nie typu: wysłałem wczoraj maila i jeszcze nie odpowiedzieli, co robić ??, Dostałem wczoraj paczkę, super sklep – takie komentarze proszę kierować prywatnie do sklepu.) na temat sklepu. Quote Link to post Share on other sites
PaD Posted July 6, 2004 Report Share Posted July 6, 2004 jak dlugo zyje zawsze myslalem ze pocisk leci BEZ luski 8O :lol: hehehe banner chyba wyraza kompetencje sprzedawcow sklepu :lol: ceny prawie te same jak na Tajgunie. dziwne babole typu jak ogladam ASG i na dole sa strony. obejrze np M11 i potem jak chce obejrzec nast. strone albo jakikolwiek link wyskakuje mi strona z M11 :? jak dla mnie suchar :? (www.suchar.net :mrgreen: ) Quote Link to post Share on other sites
Medi Posted July 7, 2004 Report Share Posted July 7, 2004 cicho 8) zastanawiałem sie nawet czy nie napisać do tajguna że ich plagiatują (ale tego nie zrobiłem, bo uznałem że może jednak czymś sie różnią:]) ale sporo podobne Quote Link to post Share on other sites
ocieska Posted July 8, 2004 Report Share Posted July 8, 2004 1. No właśnie to jest dziwne.... te same opisy, te same zdjęcia... tylko inny adres strony :-) 2. Dodatkowo adresy strzelnic (na dole strony głównej), które kiedyś tworzyłem i sobie wzięli, bo co się będą pytać. Jeśli to byłaby prywatna strona to nie miał bym nic do zarzucenia - niech sobie biorą, bo przecież to pomoc dla innych, a o to chodzi, ale jakiś kurcze sklep będzie mi kradł mój opis (szkoda, że nie wstawili na dole linka, że to oni zrobili). 3. Nawet nie ma adresu sklepu - pewnie są z nikąd :D Quote Link to post Share on other sites
Medi Posted July 8, 2004 Report Share Posted July 8, 2004 oni mi wyglądają na jakiegoś pośrednika bo z tego co pamiętam to pod każdym towarem mają adres innego sklepu 8) Quote Link to post Share on other sites
Freestyle Posted July 13, 2004 Report Share Posted July 13, 2004 Witam Wysłałem dzisiaj do Tajguna maila z pytaniem czy ten sklep ma cos z nimi wspólnego i dostałem odpowiedz „Chłopaki są z Trójmiasta i kupują u nas towar” czyli raczej istnieją i można coś od nich kupić gdy nie ma tego na Tajgunie. Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted September 28, 2004 Report Share Posted September 28, 2004 moze bede sie powtarzal, ale... czy przed zjechaniem ich tutaj probowales sie z nimi skontaktowac? mailem, telefonicznie, faxem? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts