Patryklen12 Posted October 12, 2009 Report Share Posted October 12, 2009 Witam Mam pytanko co do pisoletow na gas Co2,I tu moje pytanko na ile strzalów/kulek wystarczy 1 nabój Co2 12g ?? :D Quote Link to post Share on other sites
pidzejfat Posted October 12, 2009 Report Share Posted October 12, 2009 Witam Mam pytanko co do pisoletow na gas Co2,I tu moje pytanko na ile strzalów/kulek wystarczy 1 nabój Co2 12g ?? :D ok 60-80 strzałów przy replikach z BB, bez BB więcej. Wszystko zależy od temp otoczenia. Im zimniej tym mniej wystrzelisz... Quote Link to post Share on other sites
Steiner Posted October 12, 2009 Report Share Posted October 12, 2009 Do czynników wpływających na ilość wystrzelonych kulek dodałbym także ciężar samego zamkaw modelach z BB. Więcej gazu zużyjesz na przeładowania takiego, dajmy to, Desert Eagle, a zdecydowanie mniej na Glocka czy chociażby CZ75. Quote Link to post Share on other sites
KicpA Posted October 12, 2009 Report Share Posted October 12, 2009 Za taki polinglisz powinni od razu bana dawać albo chociaż wywalać tematy. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts