ocieska Posted July 11, 2004 Report Share Posted July 11, 2004 Witam, nie chcę na hama wcisnać tego posta jako "przyklejony", bo w sumie sklepik jest mały i piszę informacyjne (jak ktoś uzna, że powinny być o nim opinie to sobie przyklei :D ) - może ktoś z Lublina będzie chciał się zaopatrzeć w pistolet gazowy to sobie może kupić ;-) www.militarne.pl - firma już długo jest na rynku, ale cały czas sprzedawali wiatrówki, teraz troszkę więcej artykułów - to ich nowa stronka. Quote Link to post Share on other sites
PAT_KOZI Posted July 11, 2004 Report Share Posted July 11, 2004 goście mają wielkie "G" mało gazówek zadnego AEGa a gazówki te co mają to lipa pare STTI, PAT kupuje tam głownie kulki ale i to sie zmieni bo goscie win dują ceny. Quote Link to post Share on other sites
dziadekmarek1 Posted September 20, 2010 Report Share Posted September 20, 2010 ALE sklep z duuużym wyborem pistoletów to TOPHIT24 :wink: Quote Link to post Share on other sites
MattTheKing Posted September 20, 2010 Report Share Posted September 20, 2010 Ja się mogę wypowiedzieć na temat tego sklepu. Kupowałem tam ogólnie trzy pary spodni. Kontakt był bezproblemowy, szybka wysyłka, i w miarę tanio. Spodnie pierwsza klasa, mam jej ponad rok i nie ma żadnych przetarć ani innych problemów. Ode mnie plus dla tego sklepu. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts