grennos Posted October 31, 2009 Report Share Posted October 31, 2009 przeglądałem internet w celu znalezienia preclufy a tu nagle coś takiego :strach: zaciekawił mnie opis czy warto ją kupić? czy ktoś ją ma? i czy naprawdę to preclufa? Quote Link to post Share on other sites
Dread Posted October 31, 2009 Report Share Posted October 31, 2009 Grywasz czasami w totolotka? Możesz zaryzykować i kupić, ale szanse, że będzie precyzyjna są podobne, jak trafienie czwórki. Quote Link to post Share on other sites
Gogin Posted November 1, 2009 Report Share Posted November 1, 2009 Czyli w skrócie - kto oszczędza, płaci dwa razy ;-). Quote Link to post Share on other sites
Marcinek83 Posted December 2, 2009 Report Share Posted December 2, 2009 Nie wiem o co wam chodzi ale ten link to dysza do G36C :poddanie: Gogin ma rację, oszczędzasz tylko na bardzo krótką chwilę. Chcesz wiedzieć gdzie kupić lufę, zajrzyj na forum na polskie sklepy a wcześniej na ogólne techniczne. Quote Link to post Share on other sites
Kocur666 Posted December 2, 2009 Report Share Posted December 2, 2009 Nadaje sie tylko do sprezynowych (np shotow) gdzie lufa to aluminium 6.2 w wiekszosci ... Z precyzja nie ma nic wspolnego. Probowalem bawilem sie w to - nie polecam. Dodatkowo na mrozie zmniejsza srednice i czasem moga kulki sie zacinac ;) Na stockowej giecie wypadaly na pol metra taki byl opor wewnatrz :) Quote Link to post Share on other sites
grennos Posted December 5, 2009 Author Report Share Posted December 5, 2009 wtf? wcześniej ten link prowadził do precrurki elementa za 50zł Quote Link to post Share on other sites
szumitek Posted December 8, 2009 Report Share Posted December 8, 2009 Kiedyś próbowałem kupić preckę tej firmy, całe szczęście że w sklepie stacjonarnym bo wszystkie jakie mi przynosił sprzedawca były krzywe!!! Radzę uważać na te lufy. Quote Link to post Share on other sites
Wolfran Posted December 10, 2009 Report Share Posted December 10, 2009 (edited) Ludzie co wy chcecie od tej lufy to przecież ELEMENT ona nie może być prosta :wink: , a co myślicie o lufach o średnicy 6.05? Edited December 10, 2009 by Wolfran Quote Link to post Share on other sites
Gogin Posted December 10, 2009 Report Share Posted December 10, 2009 (edited) 6.01 6.02 6.03. 6.04 6.05 nawet 6.08 - szczerze mówiąc każdemu to powinno wisieć i powiewać jaką średnicę lufy ma, licz się powtarzalność jakości na całej długości lufy. Ciaśniejsze lufy dodają tam raptem te parę efpeesów, a to, że są od razu o wieeele precyzyjniej zrobione od stock'owych stąd ludzie kojarzą: "mniejsza średnica - lepsza lufa *najs*". No ale cóż człek pocznie? Jest jak jest. Jak zawsze powtarzam, zespół lufy i komory, jeśli kogoś stać to bez wachania powinien być z najwyższej półki i tu nie ma żadnego ale. Edited December 10, 2009 by Gogin Quote Link to post Share on other sites
Marcinek83 Posted December 10, 2009 Report Share Posted December 10, 2009 Jaka komora jest najwyższą półką? Jaka lufa jest najwyższą półką? (nie chodzi mi ocenę) Quote Link to post Share on other sites
Dread Posted December 10, 2009 Report Share Posted December 10, 2009 Z recenzji wynika, że najwyższa półka luf to Edgi, niestety brak kasy zmusza mnie do dalszego odkładania jej zakupu. Quote Link to post Share on other sites
Gogin Posted December 10, 2009 Report Share Posted December 10, 2009 Jaka komora jest najwyższą półką? Jaka lufa jest najwyższą półką? (nie chodzi mi ocenę) Pisałem o "zespole lufy i komory" - z reguły mam tutaj na myśli lufkę, gumkę i dystanser. Bo i Ty i ja dobrze wiemy, że komora ma tak naprawdę dość marginalne znaczenie, każdą da się doszczelnić i jako tako ustabilizować, a jak nie to zawsze można kupić jakąś metalową chińską będzie banglać. Jak nie chodzi Ci o ocenę, to zobacz sobie ceny w sklepie luf i komór, zobaczysz najwyższą półkę - tutaj to chyba King Arms/PDI dla komór i PDI dla luf, ale już nie pamiętam. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts