damian14c Posted November 1, 2009 Report Share Posted November 1, 2009 Witam !! Mam mały dylemat .Zamierzam kupić sobie (na ALLEGRO) pistolet na green gas. Co najczęściej psuje się w tych replikach i jaki one mają maksymalny przebieg?? Proszę o wyrozumiałość i dziękuje za wszystkie wypowiedzi. Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted November 1, 2009 Report Share Posted November 1, 2009 najczęściej magazynki puszczają gaz: przy denku, zaworach oraz często po prostu nie strzelają, syfonują. Przebieg zazwyczaj mają niewielki bo siedzą jako boczna. Quote Link to post Share on other sites
0L0 Posted November 1, 2009 Report Share Posted November 1, 2009 Pytanie raczej ogólne więc masz ogólną odpowiedź: Popsuć w gaziaku może się dosłownie wszystko, od pękających gumowych uszczelek do pękających metalowych zamków. Przebieg? od kilku strzałów do kilku tysięcy strzałów bez awarii (zależnie co kupisz lub co Ci się trafi). Quote Link to post Share on other sites
damian14c Posted November 1, 2009 Author Report Share Posted November 1, 2009 a jaki jest dobry ale stosunkowo tani?? Quote Link to post Share on other sites
0L0 Posted November 2, 2009 Report Share Posted November 2, 2009 Nie nie, tak się nie da. Albo tani, albo dobry ;) Quote Link to post Share on other sites
damian14c Posted November 9, 2009 Author Report Share Posted November 9, 2009 Nie nie, tak się nie da. Albo tani, albo dobry ;) A beretta która ma na Rękojeści napis "Y&P" to jest produkt dobrej firmy?? Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted November 9, 2009 Report Share Posted November 9, 2009 żartujesz mam nadzieję? Quote Link to post Share on other sites
damian14c Posted November 10, 2009 Author Report Share Posted November 10, 2009 (edited) jestem "zielony" w tych sprawach . Więc prosze o wyrozumiałość Edited November 10, 2009 by damian14c Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted November 11, 2009 Report Share Posted November 11, 2009 myślę że cena tego pistoletu wyjasni Ci wszystko. Quote Link to post Share on other sites
damian14c Posted November 11, 2009 Author Report Share Posted November 11, 2009 A beretta która ma na Rękojeści napis "Y&P" to jest produkt firmy STTI?? Quote Link to post Share on other sites
cichypiotr Posted November 14, 2009 Report Share Posted November 14, 2009 W dziale komis ktoś ma do sprzedania używanego glocka 17 KWA za 170. Po pierwsze glocki 17 z tej firmy czyli KWA są trudne do zaje.... a po drugie jak masz kupować na allegro od kogoś kogo nie znasz to kup tu bo o człowieku czy samej replice ktoś może się wypowie jeśli zapytasz a tam 100% loteria. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts