Kyrios Posted November 13, 2009 Report Share Posted November 13, 2009 Witam! Jeden z lepszych sklepów. Super obsługa, przyzwoite ceny. Jeśli czegoś nie ma to bardzo szybko jest to sprowadzane. Lokalizacja dobra (4 przystanki autobusowe od metra Stokłosy). Z czystym sercem polecam! Pozdrawiam Kyrios Quote Link to post Share on other sites
The Fury Posted January 7, 2010 Report Share Posted January 7, 2010 Bardzo przyzwoity sklepik, dobre zaopatrzenie. Warto się wybrać, obsługa cierpliwa, uprzejma, bardzo ugodowa. Warto, na prawdę polecam! Quote Link to post Share on other sites
tomekmwa Posted February 11, 2010 Report Share Posted February 11, 2010 spory asortyment, ciekawe ceny, kiepska obsługa, jeden gość tam chyba siedzi za karę i robi wielką łaskę że sprzedaje. Quote Link to post Share on other sites
pablito77 Posted February 11, 2010 Report Share Posted February 11, 2010 i trochę śmierdzi mu z popielniczki gdzie ma kiepy z dwóch ramek fajek... ...ale ogólnie sklepik bardzo przyjemnie wygląda, no i mam blisko. Quote Link to post Share on other sites
Bodyguard Posted May 13, 2010 Report Share Posted May 13, 2010 Musze powiedzieć że to najlepszy sklep w jakim do tej pory robiłem zakupy. Ceny mają konkurencyjne, ale najbardziej zaskoczyły mnie niskie ceny przesyłek kurierskich (niecałe 13,5PLN). Następnego dnia po zamówieniu towar miałem już w domu. Super sklep. Quote Link to post Share on other sites
Dictator_Maciej_AK47 Posted September 22, 2010 Report Share Posted September 22, 2010 Bardzo fajny sklep, miła obsługa i normalne ceny. Polecam ekran dymny GD-10 za 16 zł :] Quote Link to post Share on other sites
Kyrios Posted January 7, 2011 Author Report Share Posted January 7, 2011 Czemu salonu nie ma w katalogu polskich sklepów? Quote Link to post Share on other sites
mrBazyl Posted January 9, 2011 Report Share Posted January 9, 2011 Nie tylko salonu- od dawna tam nikt nic nie dodał. Quote Link to post Share on other sites
myszekmyszek Posted March 16, 2011 Report Share Posted March 16, 2011 Super sklep, genialna obsługa, zawsze pomogą i doradzą. Polecam. Quote Link to post Share on other sites
boreq Posted February 2, 2012 Report Share Posted February 2, 2012 Kolejna pozytywna opinia. Chłopaki z mojej Giety Trupa (STAR) zrobili cudo. Bangla jak ta lala... Obsługa zawsze radzi fachowo, bez próby "wbijania" tego co najdroższe. Repka zrobiona na cacy. Bardzo elastyczni co do komisu, wymiany części i rozliczeń (za stare części dogadaliśmy się i maga dostałem w gratisie :) ). Jeden z nielicznych sklepów gdzie podejście jest bardzo "pro-klient". Widać, że zależy im na marce i poleceniach. Choć na stronie nie ma wiele asortymentu, praktycznie w kilka dni załatwiają nawet bardzo fikuśnie zamówienia. OGROMNY POZYTYW. Dla mnie to sklep pierwszego wyboru, choć mam do nich kawałek, to jakoś nie widzę, bym stołował się gdzieś indziej :) Quote Link to post Share on other sites
Ksieciu Posted May 26, 2012 Report Share Posted May 26, 2012 z czystym sumieniem mogę polecić serwis. Robią porządnie i do konca nie naciągajac przy tym klienta na niepotrzebne czesci i prace. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts