hasfa Posted November 18, 2009 Report Share Posted November 18, 2009 Pojawił się ostatnio u krakmanów w cenie 849zł. Spoglądając na niego mamy zupełnie inne wrażenie niż spoglądając na jego starszego brata z rodziny L96 od WELLa. Do tego ta składana kolba i "regulatorki wysokości kolby" czy jak to tam się zwie ten bipod przy kolbie :-F " Widać inspirację w Lce od STAR'a która uważana jest za jedną z najdokładniej wykonanych replik 96stki, jednak tu dostajemy "karabin" za cenę kilkukrotnie niższą. To teraz poszukajmy posiadaczy, i róbmy recenzje :) PS: ma ktoś już to cudowne ustrojstwo ;-) ? Quote Link to post Share on other sites
sjzmisiek Posted November 19, 2009 Report Share Posted November 19, 2009 (edited) http://wmasg.pl/forum/index.php?showtopic=79848 jest już o tym temacik w karabinach wyborowych :) też jeszcze ludzie czekają na recke , jakością może ustępować starowi/aresowi ...hmmm nawet napewno tak będzie :P mi by wystarczyło żeby celne było (jeśli nie będzie to precki i gumki hu od aeg pasują) i miało w miarę stałą prędkość wylotową , a btw ten regulowany patyk na kolbie to byłby monopod :P Edited November 19, 2009 by sjzmisiek Quote Link to post Share on other sites
KicpA Posted November 20, 2009 Report Share Posted November 20, 2009 Po drugie jest to L115 a nie L96 ;) Quote Link to post Share on other sites
sjzmisiek Posted November 20, 2009 Report Share Posted November 20, 2009 Hasfa sie pewnie zasugerował opisem z taiwanguna :) poza tym bardzo podobne są oba karabinki do siebie ... mozna sie pomylić :P Quote Link to post Share on other sites
KicpA Posted November 20, 2009 Report Share Posted November 20, 2009 ;) W replikach kosmetyczne zmiany a w RS różne kalibry itd. itp ;) Tak wiem czepiam się :D Quote Link to post Share on other sites
hasfa Posted November 20, 2009 Author Report Share Posted November 20, 2009 :) dziękuję za odpowiedz oraz za link, nie mogłem znaleźć tego tematu, no i muszę podziękować także Kicpie za poprawienie mnie ;) Wkońcu trzeba się uczyć. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts