Kalashnikov Posted November 26, 2009 Report Share Posted November 26, 2009 Jak będzie najlepszy sposób/materiał do ochrony batki przed niskimi temperaturami? Bateria mini w chwycie - mało miejsca. Quote Link to post Share on other sites
Karmazyt Posted November 26, 2009 Report Share Posted November 26, 2009 Taka fajna folia złoto-srebrna, często można znaleźć w apteczkach samochodowych takie coś...nie pamiętam jak się dokładnie to nazywa, ale chyba "koc ratowniczy" czy siakoś tak :) Ja tego używam :) Quote Link to post Share on other sites
przemek10 Posted November 27, 2009 Report Share Posted November 27, 2009 To jest folia NRC , u mnie nic nie dała . Quote Link to post Share on other sites
seger Posted November 27, 2009 Report Share Posted November 27, 2009 podgrzewacz chemiczny :P a najlepiej to mieć ni-cd baterię ;] Quote Link to post Share on other sites
Azur Posted November 27, 2009 Report Share Posted November 27, 2009 Wpadłem niedawno na genialny pomysł, kiedy przeglądałem rzeczy na narty. Ogrzewacze do rąk. Nieduże, elastyczne (mają postać woreczków z czymś fajnym w środku), spokojnie zmieszczą sie do kolby czy chwytu. Dają ciepło przez wiele godzin. Quote Link to post Share on other sites
Kalashnikov Posted November 27, 2009 Author Report Share Posted November 27, 2009 Pomysł Azura może się okazać dobry widziałem już to na allegro, lecz na razie nie mam kasy muszę się zadowolić jakąś metodą chałupnicza. :) Spróbuje z srebrną folia a później dalsze eksperymenty. Quote Link to post Share on other sites
seger Posted November 27, 2009 Report Share Posted November 27, 2009 folia NRC nie da ci efektu dobrego. z resztą folia służy do ogrzania ciała poszkodowanego ale na krótki czas. :) nie lepiej mieć dobrą baterie kadmową która nie zamarza ? Quote Link to post Share on other sites
KicpA Posted November 28, 2009 Report Share Posted November 28, 2009 Albo LiFe, czy dobrego LiPo przy którym nie odczujesz efektu? Quote Link to post Share on other sites
Kalashnikov Posted November 28, 2009 Author Report Share Posted November 28, 2009 Moja batka trzyma się dobrze. :D Mam zamiar ją tylko profilaktycznie owinąć bo ostatnio za wcześnie padła 2 razy. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts