MikoWolf Posted April 29, 2010 Author Report Share Posted April 29, 2010 Tak jak HerGuliwer napisał, to raczej date i miejsce, ale miedzy Łodzią a Poznańem mamy zamiar to zrobić. Własnie w ten weekend jedżiemy sprawdzic teren i uzgodnienia :) Quote Link to post Share on other sites
mjr_nicpon Posted April 29, 2010 Report Share Posted April 29, 2010 Witam też czekam na więcej informacji. Zwłaszcza jakie jednostki przewidujecie? Wehrmacht pewnie będzie na 100%, ale którzy z Aliantów będą nacierać? Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Dudek Javny Posted April 30, 2010 Report Share Posted April 30, 2010 No ja mam nadzieję, że nie tylko piechota :D Quote Link to post Share on other sites
supermario Posted April 30, 2010 Report Share Posted April 30, 2010 Dzięki Ahmed!!!Postaramy się tam być!Takiej imprezy na pewno nie opuścimy!Daje link do angielskiej stronki gdzie można zobaczyć jak się bawią chłopaki na wyspach.Tam ASH jest już powszechną rzeczą!Miejmy nadzieje, że i u nas niedługo też tak będzie! http://www.ww2airsoft.org.uk/pages/bulge-2.html :uśmiech: Quote Link to post Share on other sites
alibaden Posted April 30, 2010 Report Share Posted April 30, 2010 No nareszcie coś dla nas, jak już wspomniał HerGuli - 2 słownie cwaj PanzerWaffelsów będzie napewno :) Quote Link to post Share on other sites
werewolfina Posted May 3, 2010 Report Share Posted May 3, 2010 A ja powiem ze sie szykuje cos duzego w wrzesniu tylko dla osob w mundurach i bronia ww2, i co ma wieksze dymencje niz 10 na 10 ;) a i jest mniej wiecej w srodku polski :) ekipa z lublina znowu stanie ramię w ramię! daj tylko znać! :mrgreen: Quote Link to post Share on other sites
Yarpen Posted May 4, 2010 Report Share Posted May 4, 2010 Ze Śląska, reprezentacja też pewnie by była. Prawda Ahmed? Quote Link to post Share on other sites
Ahmed Posted May 4, 2010 Report Share Posted May 4, 2010 Ze Śląska, reprezentacja też pewnie by była. Prawda Ahmed? Mniemam że to jest oczywiste biorąc pod uwagę że na śląsku jest wielu pasjonatów ASH :uśmiech: Już widzę jak Śląsk rusza do boju by wesprzeć obie walczące strony. Takiej przyjemności sobie człowiek nie odmówi. Miko jak będziesz wiedział coś więcej to utwórz osobny temat bo nie ukrywam że ten chyba miał służyć czemuś innemu. Jedno wiem na pewno Śląsk BĘDZIE :uśmiech: Quote Link to post Share on other sites
Dudek Javny Posted May 4, 2010 Report Share Posted May 4, 2010 A i z Warmii&Mazur jeden na bank zejedzie świadomie :D Quote Link to post Share on other sites
Ahmed Posted May 4, 2010 Report Share Posted May 4, 2010 No to będzie się działo :uśmiech: Quote Link to post Share on other sites
MikoWolf Posted May 5, 2010 Author Report Share Posted May 5, 2010 No to będzie się działo :uśmiech: i już się dzieje ;) Zerknijcie na ten oto link: http://wmasg.pl/forum/index.php?showtopic=94490 Quote Link to post Share on other sites
MikoWolf Posted January 30, 2011 Author Report Share Posted January 30, 2011 odświeżę ten oto temat by nie robić podobnego ;) Rekrutujemy dalej w Lodzi i okolicach osoby które chcą się stylizować, rekonstruować w ASG, i mamy teraz małą stronkę, która się rozbuduje ewentualnie ;) zapraszam na http://ashlodz.wordpress.com/ Quote Link to post Share on other sites
Ahmed Posted February 1, 2011 Report Share Posted February 1, 2011 Miko - Szacuneczek Quote Link to post Share on other sites
MisiekEBR17 Posted April 12, 2011 Report Share Posted April 12, 2011 Super ja jestem zainteresowany.Tylko, że nie mogę nigdzie znaleźć munduru Rangersów ;/ Quote Link to post Share on other sites
Ahmed Posted April 13, 2011 Report Share Posted April 13, 2011 Super ja jestem zainteresowany.Tylko, że nie mogę nigdzie znaleźć munduru Rangersów ;/ A wystarczy kolego trochę własnej inicjatywy :google: Odwiedzić np ten sklep: http://www.partyzant.pl/index.php?IDP=1&Lng=0 czy ten http://sklep.paragraf22.com.pl/index.php?cPath=87&page=1&sort=3d jak i rekonstrukcja.pl czy i- militaria Wystarczy chcieć no mieć troszkę hajsu, reszta już pójdzie z górki :) Pozdrawiam Ahmed Quote Link to post Share on other sites
MikoWolf Posted April 15, 2011 Author Report Share Posted April 15, 2011 rekonstrukcja niestety nie ma dobrych leginsow i jeepcapa, tak do info ;) Quote Link to post Share on other sites
MikoWolf Posted January 4, 2012 Author Report Share Posted January 4, 2012 (edited) odświeżę ten watek, tak dla nowych osób ;) Dalej gdyby co rekrutujemy. Zapraszamy osoby stylizujące się, i osoby z rożnych grup rekonstrukcyjnych które chcą otrzymać kontakt i info apropo przyszłych gier i terminów spotkań. rowniez pod link wmasgowy zapraszamy: http://forum.wmasg.pl/index.php?/topic/72158-rekrutujemy/page__gopid__1620695#entry1620695 pozdrawiam Edited January 4, 2012 by MikoWolf Quote Link to post Share on other sites
=NAS= Posted February 3, 2013 Report Share Posted February 3, 2013 (edited) Panowie odświeżam wątek , czy znajdzie się ktoś z Łodzi by nawiązać współprace przy tworzeniu grupy ASH strony niemieckiej? Obecnie jestem w ASH - pana MikoWolfa jako jeden Niemiaszek , jeżeli ktoś jest zainteresowany tą ciemniejsza strona mocy zapraszam na PW Ciekawie by było dowiedzieć się także czy w okolicach łodzi lub w Łodzi są jeszcze jakieś grupy ASG lub Reko. Edited February 3, 2013 by =NAS= Quote Link to post Share on other sites
Domin007 Posted February 5, 2013 Report Share Posted February 5, 2013 Może inaczej - proponuję któregoś dnia luźne spotkanie w którejś z knajp, przy piwie (Niemcy), winie(Francuzi i Włosi), herbacie (Brytyjczycy), kawie(Amerykanie) albo wódce (Polacy i Sowiety) by omówić dalsze plany i pomysły na konsolidację środowiska ASH w Łodzi. Wystarczy wyznaczyć termin, który większości będzie pasował, a dobrze by było by reprezentowany był możliwie najszerszy wachlarz walczących stron. Co powiecie? Quote Link to post Share on other sites
=NAS= Posted February 6, 2013 Report Share Posted February 6, 2013 Teraz już robi się ciepło , można by spotkać się w jakiś weekend na strzelance lub jakimś wyznaczonym miejscu żeby ogólnie jeszcze sprzęt zobaczyć własny. Myślę że przy okazji takie rozpoznanie wizualne było by też dobre ale ja i kolega ode mnie jak najbardziej na tak:) B3 Quote Link to post Share on other sites
Domin007 Posted February 6, 2013 Report Share Posted February 6, 2013 Podnoszą się u nas głosy na forum łódzkim, że przejadły się strzelanki w klimacie II WŚ u nas. Można zrobić zamkniętą strzelankę na zaproszenia, w luźnym klimacie. Wtedy jest okazja do pokazania sprzętu, ale nie ma możliwości zwerbowania nowych ludzi. Choć z drugiej strony nie zawsze ilość przekłada się na jakość. Quote Link to post Share on other sites
=NAS= Posted February 7, 2013 Report Share Posted February 7, 2013 To są głosy ludzi , w większości zaczyna się strzelać i nie nacieszyli się i nie na pokazywali się swoim super extra sprzętem - starsi wyjadacze jak ja potrzebują już czegoś nowego bo rutyna się nudzi ;p Poza tym to też zależy od zainteresowań ja tam lubię klimaciki i nie tylko mam stylizacje na II wojnę ( taliba też mam) wszystko zależy od podejścia ludzi. Quote Link to post Share on other sites
MikoWolf Posted February 7, 2013 Author Report Share Posted February 7, 2013 jestem jak najbardziej za spotkaniem barowym niz plenerowym w danym momencie by obgadac przyslosc. (jestem teraz czesto w wawie i okazjonalnie w lodzi). Pozatym, lepiej w pubie czy czyms bo na strzelance to nam wiecej czasu pojdzie na strzleanie do siebie, no i zwijanie sie z miejsca niz obgadania :) Quote Link to post Share on other sites
Garnek Posted February 17, 2013 Report Share Posted February 17, 2013 Panowie , nie przejmowałbym się typkami co muszą się koniecznie pokazać w swoim nowym cirasku, zauważcie ,że w tym temacie trzy czy cztery osoby się wypowiedziały ,że ma dość imprez stylizowanych.Według mnie "rynek" jest na takie imprezy w łódzkim.My piszemy się na każdą imprezę stylizowaną w ilości od 4 do 5 jednostek bojowych.Także nie zniechęcajcie się i ciągnijmy temat dalej.Według mnie warto , bo klimat jest niesamowity i kultura na najwyższym poziomie-co ciężko znaleźć na imprezach współczesnych... Quote Link to post Share on other sites
blysk Posted February 17, 2013 Report Share Posted February 17, 2013 (edited) Jestem chętny do wstąpienia do grona rekonstruktorów. Szukam chętnych do których mógłby wstąpić samotny Polski wojak? :) Edited February 17, 2013 by blysk Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts