Domin007 Posted February 18, 2013 Report Share Posted February 18, 2013 Garnek - spoko, spoko, temat nie umarł, będzie robiony. Skoro Pomorze, Podkarpacie, Wielkopolska czy Śląsk mogą, to my też możemy. Chciałbym tylko zaznaczyć, że słusznie jest postawić na jakość imprez, a nie ilość. Wolałbym by odbyły się 3 - 4 imprezy w roku ale na wysokim poziomie organizacji i stylizacji, niż 12 strzelanek zrobionych byle jak. Błysk - łódzki pakt na rzecz stylizacji (gosh, musimy jakąś sensowną nazwę wybrać) jest otwarty i chętnie każdego przygarniemy na imprezy stylizowane. A jeśli chcesz wstąpić do grona rekonstruktorów WP sprzed 1939 r. to polecam Ci GRH Strzelcy Kaniowscy z Łodzi: http://28pp.prv.pl/ Quote Link to post Share on other sites
Gor Posted February 27, 2013 Report Share Posted February 27, 2013 Wszystko super Koledzy, ale pośród zgłoszeń na 'Varsity' Marcowe mamy ludzi z Wielkopolski, Wawki, czy Zachodniopomorskiego a od was ni widu nikogo. Daleko nie macie, autostrada jest, na co czekać? ;) Quote Link to post Share on other sites
Domin007 Posted February 28, 2013 Report Share Posted February 28, 2013 Zaczynam robić propagandę i rekonesans w Łódzkiem. Zobaczymy co z tego wyjdzie ;) Quote Link to post Share on other sites
Gor Posted March 13, 2013 Report Share Posted March 13, 2013 Uuuu- Goebbels to z ciebie nie będzie ;) Póki co brak odzewu z Łodzi, szkoda :/ Quote Link to post Share on other sites
Domin007 Posted March 13, 2013 Report Share Posted March 13, 2013 Może dlatego, że przeszedłem już na dobrą stronę mocy ;) Gdyby nie inne zobowiązania, sam bym przyjechał :) Ponadto czekam aż z Czech mój battle dress przyjedzie, także jeszcze chwilka... Quote Link to post Share on other sites
Gor Posted March 15, 2013 Report Share Posted March 15, 2013 jutro,jutro- zawsze jakieś jutro! :P Jak w lecie olejecie zlot to już na serio się obrażam,szczelam fochem o ścianę i 'porzucam waszmościów kompaniję' :P Quote Link to post Share on other sites
Domin007 Posted March 15, 2013 Report Share Posted March 15, 2013 I vice versja :) Koniec czerwca - początek lipca, albo coś z Włoch albo coś z Francji będziemy robić i liczymy na liczny udział. A słyszałem, że u Was to jakaś Dunkierka się szykuje latem? Prawda li to? Quote Link to post Share on other sites
Gor Posted March 21, 2013 Report Share Posted March 21, 2013 Dunkierka nie, a to dlatego że 40' daje słabe pokrycie w wyborze sprzętu i stylizacji ekip które się pojawiają. Front zachodni i owszem. Prawdą jest że trzeba zerkać do kalendarza- po to powstał. Termin zlotu klepnąłem z początkiem roku na pierwszy weekend lipca. Quote Link to post Share on other sites
Lukas42 Posted October 23, 2013 Report Share Posted October 23, 2013 =NAS= wysłałem Ci wiadomość na priva. Wszystkich chętnych do gry ASH po stronie niemieckiej zapraszam do wstąpienia do naszej grupy - www.19division.cba.pl Z chęcią spotkamy się w Warszawie aby omówić przyszłość ASH, zależy nam na rozwoju małymi kroczkami imprez historycznych ASG w kierunku rekonstrukcji.. ;) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts