czesio007 Posted December 3, 2009 Report Share Posted December 3, 2009 (edited) Mam mały problem bo odstaje w mojej replice m4 przełącznik trybu ognia tak jakby ta tylnia część po przekręceni za mocno można go obkręcać w każdą stronę. Da sie coś z tym zrobić. Edited December 3, 2009 by czesio007 Quote Link to post Share on other sites
poldeck Posted December 3, 2009 Report Share Posted December 3, 2009 Troche Ci sie musiał poluzować. Trzeba wyjąć GB, wypchnąć zaślepkę z przeciwnej strony body i dokręcić. Jeśli nei pomoże to wykręcić i spiłować element dystansujący. Quote Link to post Share on other sites
czesio007 Posted December 4, 2009 Author Report Share Posted December 4, 2009 Mam jeszcze takie pytanie czy strzelanie w 4 C może coś uszkodzić? Quote Link to post Share on other sites
poldeck Posted December 4, 2009 Report Share Posted December 4, 2009 Niespecjalnie. Aczkolwiek ogólna zasada mówi, zę im zimniej tym szybciej gb pęknie. Quote Link to post Share on other sites
czesio007 Posted December 28, 2009 Author Report Share Posted December 28, 2009 Po paru strzałach na semi blokuje sie i musze przełączać na auto. I chce jeszcze baterie nie wiem jaką mam na oku 9,6V ale czy ona bedzie dobra? Quote Link to post Share on other sites
poldeck Posted December 28, 2009 Report Share Posted December 28, 2009 Zależy jaka 9,6. Ogólnie jaka by nie była nie powinna żadnego zła uczynić. A i problem zacinki na semi jest znacznie rzadszy przy dobrych bateriach. Quote Link to post Share on other sites
seger Posted December 28, 2009 Report Share Posted December 28, 2009 no wybić zaślepkę ale jak nie mogę ja jej wybić ;p ? jak walne młotkiem to body pęknie ;] jest jakis sposób ;p ? Quote Link to post Share on other sites
czesio007 Posted December 28, 2009 Author Report Share Posted December 28, 2009 Ja swoją popchałem palcem i wpadła. Quote Link to post Share on other sites
seger Posted December 28, 2009 Report Share Posted December 28, 2009 to sie ciesz bo u kumpla w nowej m16a4 boiya uderzanie i wciskanie na siłe nie dawało rezultatu.... Quote Link to post Share on other sites
poldeck Posted December 28, 2009 Report Share Posted December 28, 2009 (edited) Jak od środka przystawisz śrubokręcik płaski na skos i pukniesz młoteczkiem pare razy to musi wyleźć i koniec. A jeśli to jest metal body to mozesz przygrzać zapalniczką by troche wyniszczyć kropelkę jaką jest to sklejone. Edited December 28, 2009 by poldeck Quote Link to post Share on other sites
seger Posted December 29, 2009 Report Share Posted December 29, 2009 no to od środka mam to wybijac czy od zewnątrz ;p ? sam bede mił emkę niebawem ( jak dobrze pójdzie ;] ) na grzebaniu w gb znam sie ale na budowie zew cięęęężko w m16 ;] Quote Link to post Share on other sites
czesio007 Posted December 29, 2009 Author Report Share Posted December 29, 2009 Ja go od wewnątrz wybijałem Quote Link to post Share on other sites
szumitek Posted December 29, 2009 Report Share Posted December 29, 2009 Tylko od wewnątrz inaczej się nie da, zresztą jak będziesz miał przed oczami wyciągniętą zaślepkę/atrapę to zrozumiesz ;) Quote Link to post Share on other sites
czesio007 Posted January 9, 2010 Author Report Share Posted January 9, 2010 Mam takie pytanie czy zmiana silnika da mi większy rof? Quote Link to post Share on other sites
decigner12 Posted January 10, 2010 Report Share Posted January 10, 2010 Zależy jaki silnik, jaka sprężyna. Jak chcesz rofa to silniki hi-speed, w twoim wypadku nie polecam silników mocowych są wolne moment obrotowy mówi za siebie, ale pięknie ciągną singla. Quote Link to post Share on other sites
czesio007 Posted January 10, 2010 Author Report Share Posted January 10, 2010 Mam na oku ten http://www.taiwangun.com/gearboxy_oraz_ich...arder-1603.html lub ten http://www.taiwangun.com/gearboxy_oraz_ich...ement-1562.html. Quote Link to post Share on other sites
Marcinek83 Posted January 10, 2010 Report Share Posted January 10, 2010 Zależy jaki silnik, jaka sprężyna. Jak chcesz rofa to silniki hi-speed, w twoim wypadku nie polecam silników mocowych są wolne moment obrotowy mówi za siebie, ale pięknie ciągną singla. Nie, magnum czy T3000 beda działać tj. silnik HS po przemieleniu 5k kulek. Nie bierz ani elementa a tym bardziej guardera HS! Jak zależy Ci na ciekawym rofie, masz do wyboru: np. G&PM150 bardzo fajnie śmiga przy li-po aku. bądź Turbo 3000 ICS. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts