Konrad8 Posted June 9, 2010 Report Share Posted June 9, 2010 Witam kupiłem M1A1 Thompson i mam pytanie czy taka bateria będzie dobra http://www.specshop.pl/product_info.php?cP...roducts_id=3537 ? Jakich kulek używacie ? Quote Link to post Share on other sites
Dudek Javny Posted June 9, 2010 Report Share Posted June 9, 2010 Powinna pasować, chociaż sam co najwyżej 1500mah do mojego tommiego wsadzałem. Jeśli stockowe TM to 0,23. Z osobistego doświadczenia to brałbym G&G. Quote Link to post Share on other sites
Konrad8 Posted June 10, 2010 Report Share Posted June 10, 2010 Witam kupiłem M1A1 Thompson i mam pytanie czy taka bateria będzie dobra http://www.specshop.pl/product_info.php?cP...roducts_id=3537 ? Jakich kulek używacie ? Pasować pasuje,ale chodzi mi o to czy nie jest zaduża pojemnośc baterii ?.Nie znam sie i boje sie ,że to może mieć jakiś zły wpływ na replike. Quote Link to post Share on other sites
Dudek Javny Posted June 10, 2010 Report Share Posted June 10, 2010 Pojemność wpływa na to jak długo będziesz mógł strzelać bez ponownego ładowania baterii. 8,4V jest idealne do TM. Quote Link to post Share on other sites
Wolfik1234 Posted September 6, 2011 Report Share Posted September 6, 2011 Uszanowanko Panowie , mam małe pytanko czy polecaliście by tego thompsona doświadczonym graczom ? Quote Link to post Share on other sites
Dudek Javny Posted September 9, 2011 Report Share Posted September 9, 2011 Chyba wybrałbym cymke. Wykonanie równie dobre jak TM, a zaoszczędzoną kasę można przeznaczyć na magi, itp. NO chyba, że tanie znajdziesz TM. Quote Link to post Share on other sites
karol5683 Posted February 25, 2014 Report Share Posted February 25, 2014 No to odgrzejemy troszeczkę kotlecika. Zamknęli mi temat i kazali tutaj pisać. Może jak ktoś tu przybędzie to będzie mi mógł w stanie powiedzieć gdzie dostanę replikę Tomka od TM. Szukałem i znalazłem w specshopie ale jest niedostępna, zostaje mi zagranica ehobbyasia albo redwolf ale wolał bym coś w kraju. Widział ktoś coś gdzieś? Quote Link to post Share on other sites
samael16 Posted March 17, 2014 Report Share Posted March 17, 2014 Replika TM w polsce? Zapomnij i od razu sprowadzaj z zagranicy. Jeśli pojawią się te repliki w polsce to jak zwykle jak wszystko od TM w oszałamiającej ilości 1 sztuka i sprzedadzą w ciągu jednego dnia, a cena będzie identyczna albo wyższa niż sprowadzenie z zagranicy. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts