Snipernr1 Posted December 7, 2009 Report Share Posted December 7, 2009 Witam.Dziś natrafiłem na ten sklep .Podobno nie dawno otwarty także piszę informacyjnie .Sklep mieści się przy ul.Plebiscytowej 28 asortyment to głównie demobil niemiecki oraz USA i PL. Ceny do przyjęcia kupiłem parę rzeczy .Jeżeli ktoś będzie potrzebował nr tel. to proszę na PW bo nie mam zamiaru reklamy robić. Quote Link to post Share on other sites
Memoris Posted February 17, 2010 Report Share Posted February 17, 2010 Wiedziony ciekawością odwiedziłem go wczoraj. Chwilę poświęciłem na rozmowę - sklep istnieje od końca listopada 2009, tak więc jest raczej "świeżutki". Ceny są przystępne, obsługa wg. mnie co najmniej +dobra, może nawet -bardzo dobra (z racji zawodu zwracam na to szczególną uwagę i patrzę bardzo krytycznie). Spisałem przykładowe ceny i jak teraz rozglądam się po komisie/sklepach/allegro to raczej z pewnością odwiedzi się jeszcze ten demobil. Ceny niektórych asortymentów są konkurencyjne, zwłaszcza, gdy odliczy się koszt wysyłki jakiego nie trzeba płacić. Jak napisał wyżej kolega - Plebiscytowa 28. Idąc od kina Rialto, znajduje się on po lewej stronie ulicy, dwa skrzyżowania powyżej tablicy wyświetlającej aktualny stan powietrza. Quote Link to post Share on other sites
Omomierz Posted February 25, 2010 Report Share Posted February 25, 2010 Mają spodnie BDU? W jakich cenach? ;) Quote Link to post Share on other sites
Memoris Posted February 25, 2010 Report Share Posted February 25, 2010 Niestety nie rozglądałem się akurat za tym. Będę tam jednak w najbliższym tygodniu, więc o ile nikt nie udzieli do tego czasu odpowiedzi, to z pewnością spytam i napiszę. Quote Link to post Share on other sites
Omomierz Posted February 25, 2010 Report Share Posted February 25, 2010 No to pisz, co mają i w jakich cenach, bo mam tam kawałek, więc nie wiem czy warto jechać w ciemno;) Quote Link to post Share on other sites
skunks Posted March 15, 2010 Report Share Posted March 15, 2010 Więc tak, co mają to głównie sprzęty BW, austryjackie, LWP, WP, kilka rzeczy US. Bagnety, mundury, buty, cuda wianki. Obsługa jest BDB. Kupiłem tam narazie pare rzeczy i litzen dostałem za free :) Pzdr Sqnx Quote Link to post Share on other sites
Memoris Posted March 15, 2010 Report Share Posted March 15, 2010 Jak chodzi o BDU to ja nie zauważyłem. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts