wódz Posted December 13, 2009 Report Share Posted December 13, 2009 Może ktoś z was orientuje się jakim kluczykiem ( rozmiar) odkręcic to ustrojstwo , próbowałem najmniejszym jaki mam , ale wciąż jest za mały, w sklepie z narzędziami też tak małego nie mieli. Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
poldeck Posted December 13, 2009 Report Share Posted December 13, 2009 Jeśli jest zniszczona to ją usuń metodą szlifierkową. Spiłuj od boku aż puści. Jeśli chcesz ją odratować to imbus jest 1mm z tego co pamietam. Quote Link to post Share on other sites
wódz Posted December 13, 2009 Author Report Share Posted December 13, 2009 Sęk w tym że nie jest zniszczona , chce ją wstawic do silnika od gearboxa Boyi bo w nim ta śrubka sama z siebie pusciła i zębatka była luzem :wink: Quote Link to post Share on other sites
wiesiu Posted December 13, 2009 Report Share Posted December 13, 2009 To jest na bank 1 mm tak jak kolega poldeck pisze sam ganiałem po całym mieście , aby taki kluczyk dostać . Quote Link to post Share on other sites
PiterTKD Posted December 14, 2009 Report Share Posted December 14, 2009 Wcale go nie jest trudno dostać. Jest w każdym normalnym zestawie imbusów, a nawet czasami w tych tańszych. Quote Link to post Share on other sites
Karczownik ZW Posted December 15, 2009 Report Share Posted December 15, 2009 W standardowych zestawach 1mm nie uświadczysz, najmniejsze to 1,5 mm. Ja kupiłem sobie zestaw z wymiennymi bitami na giełdzie elektronicznej za chyba 20 pln i jest w nim naprawdę wiele. Pzdr. Quote Link to post Share on other sites
Michu Posted February 2, 2010 Report Share Posted February 2, 2010 w zestawie z zębatką CA jest ten klucz:) Quote Link to post Share on other sites
Gogin Posted February 2, 2010 Report Share Posted February 2, 2010 w zestawie z zębatką CA jest ten klucz:) Cóż za przenikliwość... A jak ktoś ma całego gnata CA, albo kupił cały silnik CA? Też dostaje 1,5mm klucz? Quote Link to post Share on other sites
KicpA Posted February 3, 2010 Report Share Posted February 3, 2010 Gogin 1mm nie 1,5mm ;P Jak chcecie ampuły 1mm to nie kupujcie tanizny, a jak już to z 10 tanich bo się szybko ukręcają ;) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts