damian14c Posted December 16, 2009 Report Share Posted December 16, 2009 Witam!! Czy jest możliwość używania magazynka na co2 od beretty M9 STTI do tej samej beretty na GG?? Jestem zielony na temat gazowych replik , więc proszę o wyrozumiałość. Quote Link to post Share on other sites
mezis Posted July 4, 2012 Report Share Posted July 4, 2012 Podpinam się żeby odświeżyć, bo mam to samo pytanie. Słyszałem że to jest jeden ze sposobów na zwiększenie mocy, ale czy nie oberwie tym samym sam mechanizm? Quote Link to post Share on other sites
YumMmyy Posted July 4, 2012 Report Share Posted July 4, 2012 Witam! Tak,magazynki są wymienne. Quote Link to post Share on other sites
WszystkoZajęte Posted July 5, 2012 Report Share Posted July 5, 2012 By nie zakładać nowego tematu, wie ktoś z Was, maniaków airsoft'u gdzie kupię butlę z CO2 do M92F od STTI? Otóż w zestawie dostałem kapsułę, której nie ma jak wykorzystać w tym magazynku ponieważ od spodu magazynka trzeba 'wstrzyknąć' gaz. Byłbym bardzo wdzięczny gdyby ktoś mi podał link do takowej butli! :) Pozdrawiam serdecznie! PS. Replika nie ma blowback'a. Quote Link to post Share on other sites
Widmo34 Posted July 5, 2012 Report Share Posted July 5, 2012 Nie ma butli co2 do nabijania magów... Najwyraźniej masz magazynek na GG. Quote Link to post Share on other sites
WszystkoZajęte Posted July 5, 2012 Report Share Posted July 5, 2012 A jakiś polecany adapter by móc z kapsuły 12g CO2 przekazać do magazynka? :) Z CO2 słyszałem i czytałem, że zasięg większy jak i więcej kulek można wystrzelić. Quote Link to post Share on other sites
Monster1270 Posted July 5, 2012 Report Share Posted July 5, 2012 Tu masz taki z wyższej pułki http://www.specshop.pl/product_info.php?cPath=22_221&products_id=1935&name=MadBull_-_Adapter_CO2_XC03 :D. Poszukaj jest tego pełno. Tylko pamiętaj że trzeba dodać jeśli chcesz napełniać CO2 sylikon ! Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Widmo34 Posted July 5, 2012 Report Share Posted July 5, 2012 Monster powinieneś dostać za to co jest wyżej BANA! Jeśli on spróbuje napełnić magazynek GG za pomocą co2 to może mieć granat odłamkowy... Quote Link to post Share on other sites
WszystkoZajęte Posted July 5, 2012 Report Share Posted July 5, 2012 Cóż, cena nie na mój portfel więc może spróbuję z greengas'em, ale moje M9 nie ma blow-back'a, czy to w czymś przeszkadza? Quote Link to post Share on other sites
Widmo34 Posted July 5, 2012 Report Share Posted July 5, 2012 Zaletą jest to że żre mniej gazu od tych z BB. Quote Link to post Share on other sites
WszystkoZajęte Posted July 5, 2012 Report Share Posted July 5, 2012 (edited) Czyli do tej repliki mogę spokojnie naładować "zielonego gazu" i strzelać? :) Otóż patrząc na ten gaz zaczęły się moje wątpliwości bo tam pisze iż dla replik z blowback'iem, a ja takowego nie mam o czym pisałem wcześniej. Edited July 5, 2012 by WszystkoZajęte Quote Link to post Share on other sites
LogaN Posted July 5, 2012 Report Share Posted July 5, 2012 Nie przejmuj się - każdy greengas, bez znaczenia czy dla replik z blowbackiem czy bez niego, będzie dobry do Twojej repliki. Quote Link to post Share on other sites
Monster1270 Posted July 6, 2012 Report Share Posted July 6, 2012 (edited) Monster powinieneś dostać za to co jest wyżej BANA! Jeśli on spróbuje napełnić magazynek GG za pomocą co2 to może mieć granat odłamkowy... Sorry, zapomniałem że chodzi mu właśnie o tą M92. Ja do mojego gaziaka ładuje co2 i jest ok, no ale masz racje nie wszystkie magi wytrzymają to. Edited July 6, 2012 by Monster1270 Quote Link to post Share on other sites
WszystkoZajęte Posted July 6, 2012 Report Share Posted July 6, 2012 Dziękuję wszystkim za udzielone mi odpowiedzi :) Zamówię GreenGas i zobaczymy jak to będzie ze sobą grało :) Quote Link to post Share on other sites
Rikardo015 Posted December 28, 2013 Report Share Posted December 28, 2013 Mam pytanie co do M9 Stti bo mam o taki problem po skręceniu (rozkręcenie było wynikiem tego iż komora luźno latała na lufie, uniemożliwiało strzelanie.: http://www.youtube.com/watch?v=nNzQwVXr8oU&feature=youtu.be Prosze o pomoc bo jutro CQB ...A potrzebuje repliczki.Z góry dzięki Quote Link to post Share on other sites
Zachar Posted December 28, 2013 Report Share Posted December 28, 2013 Zapomniałeś o sprężynce, która dociska metalową dźwignię spustu "do góry". Zdjęcia z telefonu, więc jakość taka sobie. Quote Link to post Share on other sites
Rikardo015 Posted December 28, 2013 Report Share Posted December 28, 2013 Dzięki biorę się za szukanie. Quote Link to post Share on other sites
Rikardo015 Posted December 28, 2013 Report Share Posted December 28, 2013 (edited) Dzięki ci jeszcze raz strzela.A jak założyć zwalniacz maga bo mam go i małą sprężynke ale za nic nw jak to złożyć.?? Zrobione. Edited December 28, 2013 by Rikardo015 Quote Link to post Share on other sites
avengeourheroes Posted January 31, 2014 Report Share Posted January 31, 2014 Mam pytanie odnośnie tej Beretty. Byłem już zdecydowany żeby zamawiać GG104 stąd: http://azteko.pl/replika-pistoletu-gg104-p-5987.html ale w ostatniej chwili zobaczyłem, że nie ma hop upu ( sic! ) chociaż w recenzjach i wszędzie było napisane, że takowy jest. Z kolei tutaj: http://www.taniemilitaria.pl/beretta-m92f-gg104-src-p-367.html#.UuuVtfvyWHo jest napisane, że hop up jest. Czy to różnica w modelach, czy jakiś inny sort/wersja? Quote Link to post Share on other sites
Rikardo015 Posted January 31, 2014 Report Share Posted January 31, 2014 Z tego co mi wiadomo wersja z ruchomym zamkiem nie ma hop-upa:) Quote Link to post Share on other sites
avengeourheroes Posted January 31, 2014 Report Share Posted January 31, 2014 (edited) Ok, czyli która z wyżej wymienionych? Chodzi mi o osiągi, więc wolę hop-upa i nieruchomy zamek :icon_smile: Niestety nie ma w opisach na ten temat nic napisane. EDIT: Wg Gunfire też nie ma hop-upu: http://gunfire.pl/product-pol-1150895046-Replika-pistoletu-GG104.html Edited January 31, 2014 by avengeourheroes Quote Link to post Share on other sites
Draxio00 Posted June 16, 2014 Report Share Posted June 16, 2014 A ja mam pytanie co do tego czy magazynki od M9 STTI na Green Gas działają w tej replice ? http://azteko.pl/asg-beretta-m92f-hi-power-p-3637.html i pytanie do posiadaczy tej repliki jak się ona sprawuje ? Lepiej czy gorzej niż zwykłe klamki STTI ? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts