Benny Posted August 15, 2004 Report Share Posted August 15, 2004 Czesc wam maniacy asg Czy da sie w ogole ubrac za 80-100 zeta ?? chodzi mi o spodnie i bluze czy tam jakas koszula. Nie wazny jest kolor, byle bym wygladal jak wojskowy albo jakis najemnik :twisted: . Albo czy jest jakis marker czy cos podobnego zeby pokolorowac stara bluze i spodnie (ocywiscie dres 8) Quote Link to post Share on other sites
Dumek Posted August 16, 2004 Report Share Posted August 16, 2004 Za ok 100 zł można kupić polski mundur wz.93 Quote Link to post Share on other sites
_Siwy_ Posted August 16, 2004 Report Share Posted August 16, 2004 Spokojnie za te pieniadze mozna tez wyrwac brytyjskiego DPMa. O, chociazby tu http://www.allegro.pl/show_user_auctions.p...php?uid=2315974 Quote Link to post Share on other sites
Punisher Posted August 16, 2004 Report Share Posted August 16, 2004 U nas w Lumpexie są mundurki włoskie i brytyjskie w cenie 40zł za kilogram. Za cały brytyjski komplecik spodnie+bluza+kurtka płaciło się średnio 80zł. Quote Link to post Share on other sites
Wukasz Posted August 16, 2004 Report Share Posted August 16, 2004 Flecktarna w bardzo dobrym stanie tez sie dostanie za 100 pln. Quote Link to post Share on other sites
BULI Posted August 16, 2004 Report Share Posted August 16, 2004 Ruski kombinezon maskujacy (KZS) za 80 zł powienienes dostac popytaj. Pozdrawiam Buli Quote Link to post Share on other sites
Benny Posted August 16, 2004 Author Report Share Posted August 16, 2004 dzi3ki dzieki :D Szukalem tanich ubran poniewaz matka odciela mi tygodniowe kieszonkowe z 20 zl do 5 n/c , a ja potrzebuje jakiegos ubranka jeszcze w ty miesiacu, tak wiec jeszcze raz wam dzieki Quote Link to post Share on other sites
AWR_sowiet Posted August 17, 2004 Report Share Posted August 17, 2004 O widze ze mam koljnego klona :wink: Quote Link to post Share on other sites
CNOS_Beo Posted August 17, 2004 Report Share Posted August 17, 2004 Sprzedma Ci nowka komplet czarnego munduru polskeigo za 80 zł + przesylka. Komplet = spodnie + bluza.... nowka wszyćko ;), podaj tylko wymiary ;D Quote Link to post Share on other sites
Kecaj Posted August 19, 2004 Report Share Posted August 19, 2004 a no zeby nowego tematu nie zakladac to tu sie spytam- ma ktos na stanie mundur WP aktualny (za rozsadna cene rzecz jasna... :D ) do sprzedania ??? ew. moze byc jakiejs innej formacji, ale w barwach lesnych... :D + za rozsadnie wycenione kamasze tez ktos moja wdziecznosc dozgonna otrzymac moze... :D ps wymiary jak co to dam... :D wzrost: 186 gira: 44/ 44.5 Quote Link to post Share on other sites
CNOS_Beo Posted August 19, 2004 Report Share Posted August 19, 2004 Mundur WP - 110 zł + koszt wysylki, podajesz rozmiar, sprawdzam czy jest jakis pasujacy, wplacasz kase, ja wysylam. Buty WP - "Desantowki" - 110 zł + koszt wysylki, podajesz rozmiar, sprawdzam czy jest pasujacy, wplacasz kase, ja wysylam. Wszystko oczywiscie nowe nie uzywane ! Quote Link to post Share on other sites
LD_cynik Posted August 19, 2004 Report Share Posted August 19, 2004 Sprzedma Ci nowka komplet czarnego munduru polskeigo za 80 zł + przesylka. Komplet = spodnie + bluza.... nowka wszyćko ;), podaj tylko wymiary ;D Mundur WP - 110 zł + koszt wysylki, podajesz rozmiar, sprawdzam czy jest jakis pasujacy, wplacasz kase, ja wysylam Spieszcie sie bo ceny rosna! :D ;) Quote Link to post Share on other sites
CNOS_Beo Posted August 19, 2004 Report Share Posted August 19, 2004 cynik buraku.... Czarny mundur WP - 80 zł Moracz WP - 110 zł .... czytaj uwaznie, ten drugi osobnik chcial w maskowaniu lesnym (zdatnym znacyz do uzytku w lesie) :P Quote Link to post Share on other sites
Kecaj Posted August 19, 2004 Report Share Posted August 19, 2004 ceny to raczej malej bo gdzie by nie spojrzec to po 120/130... :lol: ze lesnika rzecz jasna... :D ps mam narazie ciutek mniej kasy od wymaganej kwoty (no chyba ze guna nie kupie...:? :D ), takze skontaktuje sie jeszcze w celu ewentualnego nabycia sprzetu... i dzieki za info... Quote Link to post Share on other sites
Robson Posted August 19, 2004 Report Share Posted August 19, 2004 moj kolega sprzedaje polskiego plamiaka za 90zl... stan WYSMIENITY... uzywany moze 2 razy... (to debil jest, znudzilo mu sie ASG i przestal przychodzic bo sadzi ze wrci jak kupi super giwerke...) Quote Link to post Share on other sites
Kecaj Posted August 19, 2004 Report Share Posted August 19, 2004 moj kolega sprzedaje polskiego plamiaka za 90zl... stan WYSMIENITY... uzywany moze 2 razy... (to debil jest, znudzilo mu sie ASG i przestal przychodzic bo sadzi ze wruci jak kupi super giwerke...) tylko role graja tu wymiary... i to dosc znaczaco, bo na bank sie nie wcisne w cos na 165 cm np... :D ps mam nadzieje ze wytrwaloscia przerosne owego osobnika kilkakrotnie... :D :wink: Quote Link to post Share on other sites
Robson Posted August 19, 2004 Report Share Posted August 19, 2004 to jest bodajze rozmiar co wchodzi na 182cm wzrostu..... Quote Link to post Share on other sites
-Nowy->Korp.M-cz< Posted August 19, 2004 Report Share Posted August 19, 2004 http://www.oc.abc.pl mozesz kupic nowe drozsze albo uzywane tansze :wink: Quote Link to post Share on other sites
Kecaj Posted August 19, 2004 Report Share Posted August 19, 2004 hmmm nowe z dziebka drogie (czytaj- moge dostac tansze)... :? a second hand ( :D ) juszaco tanie... :D ps tak ogolnie to wpadlem na pobysl zeby zagadac do dziadka (plk. w stanie spoczynku :D) o skolowanie nowki za conajmniej 3/4 ceny... :twisted: jesli taki manewr przejdzie bedzie mozliwosc zaopatrzenia stalego (czytaj- chceta nowke za 60 PLN ??? :D ) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts