W_POGONI_ZA_FRAGIEM Posted March 12, 2005 Report Share Posted March 12, 2005 No przeciez nie bede wsypal od tak piasku i zalewal go woda, swoja droga to by bylo ciekawe doswiadczenie, wyciagasz beretke z kabury a tam z magazynku przecieka woda, ale nic to, laduje, strzelam a pompka kaszle piaskiem i mamy swietna bron na wypadek pozaru nie ma co :) A tak na serio piasek przydalo by sie w cos opakowac :) Quote Link to post Share on other sites
Nosallo Posted March 12, 2005 Report Share Posted March 12, 2005 A tak na serio piasek przydalo by sie w cos opakowac :) Zlitujcie się... A jakby to opakowanie pękło? Albo wyobraź sobie tą wilgoć. co by się stało po jakimś czasie. Jakby to się otworzyło. W piachu też są bakterie. Mógłby być nieżły zacap :) Zwiększając wagę magazynka niewiele zwiększysz wagę pistoletu. W modelach, które mają sprężynę z krótką komorą od dołu do góry da się coś wykombinować. W berett'cie poprostu nie ma miejsca. Mag to najcięższy element w M92F. Powtórzę - wątpie aby to zmieniło praktyczną wagę pistoletu. Pogadaj z ludźmi którzy mają ruiny UHC i odkup od nich okładziny rękojeści z ołowiem w środku. Odkręć stare, włóż nowe i na prawdę, waga zwiększy się do.... fajnej :lol: . Zewnętrznie niczym się nie różnią (patrz: w.w. porównanie oznaczeń) Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Px Posted March 12, 2005 Report Share Posted March 12, 2005 Hmmmmmmmm.... Jak coś to ja mogę sprzedać tralalalala jak coś to pisz na priva. edit: Piasek to zły pomysł. Jak Ci zależy na cięzkim magazynku to kup sobie od UHC na Tajgunie. Ze zniżką chyba 25,50pln. (żeby nie było, że tu komis robię 8) ) Quote Link to post Share on other sites
Nosallo Posted March 12, 2005 Report Share Posted March 12, 2005 Ołów wraz z okładzinami, ponieważ pod marui sam ołów nie podejdzie, potrzebne będą okładziny. Nie piszcie lepiej o ofertach sprzedaży bo moderatorzy się burzą, jak ktoś robi komis z forum - no i chyba słusznie :). Quote Link to post Share on other sites
illuk Posted April 15, 2005 Report Share Posted April 15, 2005 Cześć! Odświeżę znowu temat. Otóż byłem dzisiaj w sklepie i mogłem porównać berettki od TM i Cyber Gun/KWC. No i?? No i żadnego porównania nie ma!! Różnica w zasięgu to minimum 10 metrów (a myślę, że nawet z 15). Poza tym, po wyjęciu naładowanego magazynku z CG wysypują się kulki... w TM takie coś nie ma miejsca... Myślę, że naprawdę warto wstrzymać się trochę z kupnem, dołożyć trochę kasy i kupić lepszą wersję, która posłuży dłużej niż rok... Ja na szczęście mam odłożone i po weekendzie kupuje:) aaajjj :) Pozdrawiam! Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts