KrzysiekplX Posted December 28, 2009 Report Share Posted December 28, 2009 (edited) Witam. Mam pewien problem z montażem chłodnicy. Mianowicie jest bardzo luźna. Granatnik bardzo ładnie i sztywno siedzi, chłodnicą zaś mogę "kręcić" jak chce. Moja replika to M16A2 JG, zmienione body od boyi. No i pytanka brzmią: Chłodnica jest firmy G&P ;-) 1. Czy muszę wymienić Delta ring? 2.Czy odkręcać Handguard Cap? 3. No i ogólnie jak rozwiązać ten problem? :mrgreen: Fotki mojej repliki Replika ;-) Tak wiem, że nie ma muszki dokręconej, ale nie to jest istotą problemu w tym temacie x] Z góry dzięki za pomoc ;) Edited December 28, 2009 by KrzysiekplX Quote Link to post Share on other sites
Shadow Posted January 2, 2010 Report Share Posted January 2, 2010 A czy to nie właśnie muszka trzyma cały front grip w kupie? Quote Link to post Share on other sites
KrzysiekplX Posted January 2, 2010 Author Report Share Posted January 2, 2010 Tylko na zdjęciu muszka jest zdjęta. Tak to jest założona. Quote Link to post Share on other sites
Shadow Posted January 3, 2010 Report Share Posted January 3, 2010 http://img695.imageshack.us/img695/8273/dsc04214q.jpg A przykręcasz część zaznaczoną na zielono w miejsce zaznaczone na czerwono? Jeżeli muszka się nie chwieje, a chłodnica tak, a jest wkręcona, to musisz sprawdzić, czy dobrze siedzi na tych ząbkach, które są w części zaznaczonej na zielono. Quote Link to post Share on other sites
Karol88 Posted January 5, 2010 Report Share Posted January 5, 2010 To gdzie zaznaczyłeś na czerwono to miejsce gdzie wchodzi rura gazowa. Jeśli lata Ci na boki jest to wina deltaringu, gdzieś tam szykaj problemu. Quote Link to post Share on other sites
poldeck Posted January 5, 2010 Report Share Posted January 5, 2010 A jg nie ma przypadkiem delta ringu bez ząbków? Bo z tego co mi siwa broda mówi to tak właśnie jest. Jeśli nie masz ząbków na delta ringu to musisz go wymienić. Quote Link to post Share on other sites
KrzysiekplX Posted January 14, 2010 Author Report Share Posted January 14, 2010 Dobra problem rozwiązany :D Musiałem wymienić delta ring ;) Dzięki panowie. Temat do zamknięcia. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts