Shebii Posted December 30, 2009 Report Share Posted December 30, 2009 Witam. Jeżeli nie tu umieściłem temat to sorki. Chciałbym się dowiedzieć co to może być...replika strzela normalnie lecz nie widać zeby podawało mi kulek no i replika pluje mi tylko powietrzem a kulki pozostają w replice. kto mi powie co to może być ?:wink: chodzi o replike mp5-J Quote Link to post Share on other sites
rodnath Posted December 30, 2009 Report Share Posted December 30, 2009 A co tetrałeś w replice?? Może być kilka powodów: źle załozona guma hopka, dystanser za mocno podniesiony, za długa dysza, zablokowana sprężyna w magu i nie podaje... To tak z grubsza co mi przychodzi do głowy. Quote Link to post Share on other sites
Shebii Posted December 30, 2009 Author Report Share Posted December 30, 2009 GB był kilkakrotnie rozkładany, ale np. dziś strzelało mi normalnie... rano było około -2 stopnia i replika pluła mi na 2-3m...hmmm... no i po jakimś czasie przestało strzelać wgl... Quote Link to post Share on other sites
bamper12 Posted December 30, 2009 Report Share Posted December 30, 2009 Ale kulki przestały wylatywać czy GB przestał wogóle strzelać ?? Quote Link to post Share on other sites
Shebii Posted December 30, 2009 Author Report Share Posted December 30, 2009 (edited) sprężyna w magu jest ok... także to odpada ;) Edited December 30, 2009 by Shebii Quote Link to post Share on other sites
Gogin Posted December 30, 2009 Report Share Posted December 30, 2009 A co tetrałeś w replice?? Może być kilka powodów: źle załozona guma hopka, dystanser za mocno podniesiony, za długa dysza, zablokowana sprężyna w magu i nie podaje... To tak z grubsza co mi przychodzi do głowy. Nie nałożona sprężynka popychacza? ;-) Quote Link to post Share on other sites
seger Posted December 30, 2009 Report Share Posted December 30, 2009 poluzuj hopa na początek i sprawdź. Quote Link to post Share on other sites
Gogin Posted December 30, 2009 Report Share Posted December 30, 2009 poluzuj hopa na początek i sprawdź. Nasz kolega złoty pisał, iż dysza strzeliła focha i nie chce się ruszać. W innym temacie co prawda, ale to i tak skandal, wredna dysza. Shebii złóż jej pozdrowienia od zębatki tłokowej. Już się nigdy nie poru... szają razem :-F. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts