Shebii Posted December 30, 2009 Report Share Posted December 30, 2009 Witam. Posiadam replikę MP5 - J.od razu mówię że GB działa w pełni sprawnie.chodzi o to że z maga wychodzą kulki lecz nie wlatują do komory Hop-up i replika pluje samym powietrzem. nie wiem co jest grane... ; /. może mieliście już tak kiedyś. proszę o pomoc :wink: Quote Link to post Share on other sites
bamper12 Posted December 30, 2009 Report Share Posted December 30, 2009 Siemka, próbowałeś jakoś dociskać magazynek do komory ?? Przechylać do przodu, może tyłu ?? Miałem taki przypadek w mojej eMce(G&G) Po wymianie komory na metalową(prawdopodobnie CA) magazynek przestał podawać kulki. Po prostu komora nie dociskała tego ''cycka'' co blokuje kulki w magu. Wystarczyło popchnąć maga do przodu i kulki leciały ;) Nie jestem pewien czy to ta przyczyna. Zawsze można spróbować. Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
Shebii Posted December 30, 2009 Author Report Share Posted December 30, 2009 Dzięki wielkie, spróbuje tak zrobić lecz nie jestem do końca pewny czy to będzie to ale spróbować można ;) replikę odwracałem do góry nogami itp i nic. Zrobię jak mówisz. Quote Link to post Share on other sites
bamper12 Posted December 30, 2009 Report Share Posted December 30, 2009 (edited) No nie wiem czy obracanie ma wpływ na docisk :P Mniejsza siła. A w ostatnim czasie wymieniałeś maga albo komore, może body ?? Pozdrawiam EDIT: Próbowałeś na innym magu ?? Edited December 30, 2009 by bamper12 Quote Link to post Share on other sites
Shebii Posted December 30, 2009 Author Report Share Posted December 30, 2009 tak dawałem magi od kumpla i nic nie pomagało, jeżeli chodzi o body to jest dociśnięte dobrze. Quote Link to post Share on other sites
Soul reaper Posted December 30, 2009 Report Share Posted December 30, 2009 Popatrz czy przy strzale rusza się dysza. Quote Link to post Share on other sites
Shebii Posted December 30, 2009 Author Report Share Posted December 30, 2009 Właśnie gdy patrze przy wyjętym magu na ten element gdzie mają wchodzić kulki z maga to nic sie własnie tam nie rusza.... i nie wiem co jest tego przyczyną Quote Link to post Share on other sites
rodnath Posted December 30, 2009 Report Share Posted December 30, 2009 A tak jak sugerował Gogin w innym temacie masz założoną sprężynkę na popychaczu??? Quote Link to post Share on other sites
Shebii Posted December 30, 2009 Author Report Share Posted December 30, 2009 tak, jest tam sprężynka i jest ona prawidłowo założona Quote Link to post Share on other sites
Gogin Posted December 30, 2009 Report Share Posted December 30, 2009 Popychacz jest cały? Może odpadł element z zębaty tłokowej odpowiadający za cofanie popychacza? Quote Link to post Share on other sites
Shebii Posted December 30, 2009 Author Report Share Posted December 30, 2009 o cholera ja nawet nie wiem jak to wygląda szczerze mówiąc Quote Link to post Share on other sites
seger Posted December 30, 2009 Report Share Posted December 30, 2009 http://asgshop.pl/sklep/produkt.php?id=2756 ten po prawej na zębatce "bolec", mimośród. :P to odpowiada za cofanie sie popychacza. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts