Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Beryl wz.2004 (wersja rozwojowa)

Recommended Posts

Jaki pistolet ma ten koleś na zdjęciu wyżej?
9mm pistolet wz.83 (P-83 WANAD). Zasilany amunicją 9mm x 18 Makarowa, żeby nie było wątpliwości. Nawet nie na pistolet należy patrzeć, ale na... kaburę, polską, pustynną dostosowaną właśnie pod P-83 :wink:
ogladajac zdjecia przedstawione powyzej stwierdzam ze chlopaki w Iraku sa bardzo zaradni
Mhm... i nieco smutni, że nikt ich nie słucha.
Remov mam pytanie czy ten nowy beryl jest zainspirowany M4? bo cos mi sie obilo o uszy o jakichs szynach do montazu itp itd.......
Wszystkie modele broni, które mają dodatkowe szyny montażowe są zainspirowane programem M4 SOPMOD, nie ma znaczenia czy dotyczyło to Beryla, SAKO M95 czy też SG-550 :wink:
ale Ty przewrazliwiony :)
No, nie? Trochę zimnej wody na moją głowę, Panowie, bo jeszcze popadnę w "mentoski ton" i w ogóle nie będzie się dało ze mną porozmawiać. Ja również popełniam błędy i im więcej piszę, tym szansa na błąd większa, stąd wytykać bez obaw. Swoją drogą, nieco faktycznie zmonopolizowałem ten dział :wink:

BTW - gratuluję 3000 postu, Witek :wink:

ale Ty przewrazliwiony

na tym punkcie bardzo :wink:

hehe czyli pierwsze wrazenie mialem dobre, niepotrzebne bylo dorabianie do tego teorii (az dziwi mnie jasnosc toku mego myslenia o tej porze :lol: :lol: )

Mhm... i nieco smutni, że nikt ich nie słucha.

jeszcze pare misji z Wielkim Bratem to moze twardoglowi zrozumieja ze najwazniejszy jest zolnierz :(