Kw4s1 Posted January 3, 2010 Report Share Posted January 3, 2010 Jak w temacie http://allegro.pl/item867504701_m4_a1_full...fps_gratis.html opłaca się tyle wydać za tą zabawkę ? Quote Link to post Share on other sites
Wolfran Posted January 3, 2010 Report Share Posted January 3, 2010 Ja uważam że tak, słyszałem że GFC to dobra firma. Quote Link to post Share on other sites
Karmazyt Posted January 3, 2010 Report Share Posted January 3, 2010 GFC to chińczyk, a to że ładują odrazu do niego MOSFET (bynajmniej w replikach kupionych na gunfire) to żaden wypas. Można kupić osobno. A więc ja bym mimo wszystko szukał używek albo brał sprawdzone chińczyki. Quote Link to post Share on other sites
Kw4s1 Posted January 3, 2010 Author Report Share Posted January 3, 2010 (edited) a propozycja dobrej broni do 900 zł. ? Zapytałem tez osobę która kopiła ta broń co na aukcji jest i to jego wypowiedz "Witam ! Wykonanie tego karabinu moim zdaniem jest na wysokim poziomie, dzisiaj go testowaliśmy w boju i sprawił się świetnie, jest bardzo celny i dość dobry zasięg przy czym wszystko bardzo ładnie chodzi. Polecam." Edited January 3, 2010 by Kw4s1 Quote Link to post Share on other sites
Gogin Posted January 3, 2010 Report Share Posted January 3, 2010 Kup sobie coś z tego Hops. Moim zdaniem warto dołożyć. Quote Link to post Share on other sites
Kw4s1 Posted January 3, 2010 Author Report Share Posted January 3, 2010 (edited) Kup sobie coś z tego Hops. Moim zdaniem warto dołożyć. do 900 zł. z ładowarka i akumulatorem :P znalazlem jeszcze cos takiego http://allegro.pl/item873063051_m4a1_super_stan.html Edited January 3, 2010 by Kw4s1 Quote Link to post Share on other sites
poldeck Posted January 3, 2010 Report Share Posted January 3, 2010 Kolego masz jakieś totalnie błędne podejście! Za te pieniądze dostaniesz g&p we wspaniałym stanie z bajerami a Ty patrzysz na jakieś śmieci? Użyj głowy! Quote Link to post Share on other sites
decigner12 Posted January 4, 2010 Report Share Posted January 4, 2010 Ja osobiście poczekałbym i uzbierał drugie tyle tylko po to żeby kupić sobie ICS'a. W stocku świetny silnik, reszta też niczego sobie. Ja bym kupił ICS'a, ale jak chcesz to bierz G&P w końcu ta replika ma logo armalite/usmc. Quote Link to post Share on other sites
poldeck Posted January 4, 2010 Report Share Posted January 4, 2010 A g&p ma niby w stocku złe graty? Quote Link to post Share on other sites
Kw4s1 Posted January 4, 2010 Author Report Share Posted January 4, 2010 a jakas giwerka do 1300-1400 zl. z batka i ładowarka ? nowa/uzywka. Quote Link to post Share on other sites
decigner12 Posted January 4, 2010 Report Share Posted January 4, 2010 A g&p ma niby w stocku złe graty? Nie, ale zębatki do najlepszych nie należą. Już nie raz miałem przypadek, gdzie ułamała się ośka od zębatki silnikowej. Quote Link to post Share on other sites
poldeck Posted January 4, 2010 Report Share Posted January 4, 2010 Ja najczęściej widziałem połamane osie środkowej. Raz tłokowej. Z jedynki to jak już to widziałem jak oś wypadła cała ;-) . Quote Link to post Share on other sites
Gogin Posted January 4, 2010 Report Share Posted January 4, 2010 a jakas giwerka do 1300-1400 zl. z batka i ładowarka ? nowa/uzywka. W linku masz... emki najnowsze G&P po niecałe 1000 zł. Aku i ładowarka się zmieścisz w tym przedziale, sklep Ci dobierze. Quote Link to post Share on other sites
Kw4s1 Posted January 8, 2010 Author Report Share Posted January 8, 2010 W linku masz... emki najnowsze G&P po niecałe 1000 zł. Aku i ładowarka się zmieścisz w tym przedziale, sklep Ci dobierze. już kupiłem , można zamknąć. Quote Link to post Share on other sites
decigner12 Posted January 8, 2010 Report Share Posted January 8, 2010 Gratuluję zakupu. Może kiedyś kupisz Lipo ;-) Świetne batki. Quote Link to post Share on other sites
Kw4s1 Posted January 8, 2010 Author Report Share Posted January 8, 2010 Gratuluję zakupu. Może kiedyś kupisz Lipo ;-) Świetne batki. wiem że są bardziej wydajne ale jak dla mnie jak na 1 replikę AEG to za dużo zabawy w przerabianiu :P Quote Link to post Share on other sites
decigner12 Posted January 8, 2010 Report Share Posted January 8, 2010 Owszem tym bardziej, że tamiya to syf i się zjara. Jak to mawia seger tamiya to shit, deans królem! Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts