Viamortis Posted January 6, 2010 Report Share Posted January 6, 2010 (edited) Witam. Znalazłem kolejny "Chińsko-Hongkoński" sklep. Czy ktoś stamtąd zamawiał? Jak wygląda realizacja zamówienia? Kontakt? Zgodność towaru? Reklamacje? itp. Najbardziej interesuje mnie program wholesale, ale o wrażeniach detalicznych, też chętnie poczytam. Pozdrawiam Mortis EDIT: http://www.khmountain.com/ Edited January 6, 2010 by Yuri Quote Link to post Share on other sites
seba333 Posted April 14, 2010 Report Share Posted April 14, 2010 Własnie ja tez sie chciałem zapytać czy ktoś nich zamawiał coś ? Czy im zaufać. Jakieś opinie o tym sklepie ? Quote Link to post Share on other sites
Fearie Posted December 19, 2010 Report Share Posted December 19, 2010 Zamawiałm w połowie 2009roku i w wakacje jednego bowmana. Szybko sprawnie i bez problemów. W pierwszym moim zamówieniu u nich nie doszły dwa przedmioty to po interwencji mailowej bez problemu dosłali na ich koszt. pozdrawiam Fearie Quote Link to post Share on other sites
-Otto- Posted December 24, 2014 Report Share Posted December 24, 2014 Jakieś świeże doświadczenia? Mają niby na stanie towar którego nigdzie nie mogę znaleźć i to w niskiej cenie, więc trochę podejrzane... Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts