Cybul Posted August 28, 2004 Report Share Posted August 28, 2004 Jeśli ktokolwiek był lub ma namiary na sklepy z ASG w tym mieście to prosiłbym o adresy. Quote Link to post Share on other sites
Hargin Posted September 1, 2004 Report Share Posted September 1, 2004 jedziesz na ekspedycje ? :twisted: Quote Link to post Share on other sites
DariuszM Posted September 1, 2004 Report Share Posted September 1, 2004 władze partii pozwalają tam na takie sklepy? :) Quote Link to post Share on other sites
Cybul Posted September 1, 2004 Author Report Share Posted September 1, 2004 Tak wyszlo ... :) Nie moja wina. Quote Link to post Share on other sites
falkonetti Posted December 30, 2005 Report Share Posted December 30, 2005 Sorki za odgrzewanie takiego starego kotleta, ale starszy w styczniu będzie jechał właśnie do Shanghaju. Macie może jakieś nowe informacje o sklepach w tym mieście? Może ty Cebul coś wyszpiegowałeś? Quote Link to post Share on other sites
Bukhart Posted January 20, 2006 Report Share Posted January 20, 2006 Właściwie to sklep asg znajduje się nieco poza Szanghajem, ale w całkiem turystycznym centrum znajduje się sklep militarny który sporo asg akcesoriów ma (wszelkie przypinki pod ris/ras, wysoki montaż etc.) mają też kilka podróbek hełmów, kamiezelek, całkiem tanie noktowizory etc. Z replikami w Chinach to jest tak wszystko na granicy zdrowego interesu. Generalnie to wszystko jest pozbawione możliwości importu i eksportu jako podstawowe przepisy celne z jakmi zapoznajemy się przy wlocie do Kraju Środka. Nie będę się zagłębiał w ten temat bo jest luźny i tak należy go traktować. Oto adres sklepu "SEALTEAM military collection Monopoly Shop" (pisownię zerżnąłem z wizytówki którą tam otrzymałem) 361 Fang Bang Road. (mega turystyczne centrum, przy starym mieście, w razie czego to mogę pomóc znaleźć na miejscu, tylko na litość boską, nie wcześnie rano) Mógłbym też dać telefon, napisać to to w znakach chińskich. Nie wiem na ile to coś pomoże, co do telefonu to gadają tam tylko po chińsku, tak też wypada się z nimi targować. Rozmawiałem z nimi i repliki nie są im obce, tylko chyba nie za bardzo wolno im to tak po prostu sprzedawać. Jakby co Cybul to na priv. (dodatkowo Szczepowi wisisz piwo, jakby nie on to bym tu nie zajrzał :D ) Jak w międzyczasie znajdę coś z replikami w samym Szanghaju to dam znać, mam jednak pewne obawy, że tu nic z "wystawą sklepową" nie ma się co spodziewać. Nie wiem czy znany jest kocashop, ale to jest całkiem blisko Szanghaju - tylko że adres chwilowo wsiąkł bo ich strona jest zawieszona. Quote Link to post Share on other sites
Westie Posted January 20, 2006 Report Share Posted January 20, 2006 Nie wiem czy znany jest kocashop, ale to jest całkiem blisko Szanghaju - tylko że adres chwilowo wsiąkł bo ich strona jest zawieszona.Po przepuszczeniu przez Babblefisha okazuje się, że strona jest zawieszona z powodów technicznych... Ale tekst o "zwracaniu pieniędzy" (cokolwiek by nie znaczył) jest cholernie niepokojący. Quote Link to post Share on other sites
Cybul Posted January 20, 2006 Author Report Share Posted January 20, 2006 Mnie juz ten temat nie dotyczy, siorka juz nie jezdzi tam w delegacje :) Quote Link to post Share on other sites
Bukhart Posted January 21, 2006 Report Share Posted January 21, 2006 No tak mogłem popatrzyć na datę zapytania. To teraz Szczep mi wisi piwo za zamieszanie :F Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts