Wronq Posted January 27, 2010 Report Share Posted January 27, 2010 To mój pierwszy post na forum, więc witam serdecznie wszystkich! Mam do was małe pytanie 8-) . Od kilku tygodni w domowym warsztacie robię coś na kształt sentry (takiego działka naprowadzającego). I teraz moje pytanie do was: czy ktoś byłby takim czymś zainteresowany? Czy to się przyda? Jak tak, to za ile? Dodam, że same materiały kosztują ok. 200zł, do tego dochodzi jakiś karabin, laptop, kamerka internetowa. Proszę temat wziąć na poważnie :roll: , jak ktoś bardzo będzie chciał to mogę udostępnić soft na komputer. Odpowiem na każde pytanie. Pozdrawiam, Wronq! Quote Link to post Share on other sites
AnR Posted January 27, 2010 Report Share Posted January 27, 2010 Pewnie! Teraz jak powiedziałeś ile kosztuje wykonanie to ja Ci dam 201 zł i ani złotówki więcej. Nigdy, przenigdy nie informuj potencjalnego kupca o tym ile dokładnie kosztowało Cie wykonanie takie rzeczy. Do tego, pokaż jakieś fotki. Quote Link to post Share on other sites
Wronq Posted January 27, 2010 Author Report Share Posted January 27, 2010 Fotek nie ma narazie, bo nie widzę sensu pokazania kawałka płytki, albo monitora :-P A co do tej ceny... to było tak na maksa w ciemno. 200 to będzie minimum samego materiału! Dzięki za szybką odpowiedź :-o Quote Link to post Share on other sites
AnR Posted January 27, 2010 Report Share Posted January 27, 2010 To pokaż jakieś rysunki czy cokolwiek. Skąd mam wiedzieć ile mogę za to dać jak tego nie widzę. Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted January 27, 2010 Report Share Posted January 27, 2010 Use Google look. Ogólnie sentry guny ASG lub paintballowe to dość stary temat. Są na sieci filmy z działanie tego, łącznie z demonstracją łapania ruchu na ekranie kompa. Jak dobrze poszukasz to i jakiś program może będzie. Quote Link to post Share on other sites
Wronq Posted January 28, 2010 Author Report Share Posted January 28, 2010 Szukałem. Znalazłem tylko jakąś jedną stronkę, na której były pokazane kolejne etapy rozwoju projektu. Mi nie chodzi o zarobek, jakoś nie widzę go w tym. Interesuje mnie jedynie, czy komuś coś takiego byłoby przydatne. Czy sprawdziłoby się to na polu walki. Quote Link to post Share on other sites
Guest Kret Posted January 28, 2010 Report Share Posted January 28, 2010 Tak, przeciez w ostatniej grze Inifinity Ward takie cos jest w trybie multiplayer. Na pewno beda chetni, wystarczy im wkrecic ze to wlasnie to. Airsoftowcy kupia kazda bzdure. ;) Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted January 28, 2010 Report Share Posted January 28, 2010 Szukałem. Znalazłem tylko jakąś jedną stronkę, na której były pokazane kolejne etapy rozwoju projektu.Oj, chyba nie szukałeś.http://www.paintballsentry.com/ Quote Link to post Share on other sites
Wronq Posted January 28, 2010 Author Report Share Posted January 28, 2010 Co do tej gry, to nie tylko w MP, taka mała uwaga :) A ten link, który podał pan wyżej, to właśnie ten, o którym pisałem. Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted January 28, 2010 Report Share Posted January 28, 2010 To coś słabą ją przeglądałeś bo są i filmy i instrukcje, a także instrukcje DIY. Quote Link to post Share on other sites
Wronq Posted January 28, 2010 Author Report Share Posted January 28, 2010 Ej, to nie jest tematem. Ok? Ja chcę wiedzieć, czy jest ktoś zainteresowany. Quote Link to post Share on other sites
lukasp Posted January 28, 2010 Report Share Posted January 28, 2010 Nie pokazałeś nam nic, nietety :???: i pytasz się czy ktoś reflektuje :poddanie: Zrób prototyp, fotki, nakręć filmik prezentujący gotowy system, zrób serie testów jak będziesz to miał to przedstaw to np: tutaj i na końcu pytaj się czy są chętni, bo na razie to przypomina starszy wątek w tym dziale "pisuar w AirSofcie czy też ninja w AirSofcie" nie pamiętam już :-F pzd ŁP PS: Nie obruszaj się, nie lej się żurem tylko przedstaw nam gotowe działające urządzenie :uśmiech: Quote Link to post Share on other sites
Wronq Posted January 28, 2010 Author Report Share Posted January 28, 2010 Na gotowe działające urządzenie poczekacie jeszcze z miesiąc. Ale ok :D Jak będzie działać, to wrzucę tutaj jak wyszło. Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
Loganziom Posted October 16, 2010 Report Share Posted October 16, 2010 Coś Ci chyba albo aparat się popsuł albo twoje sentry jest tylko w fazie przygotowań do nowego call of duty... Quote Link to post Share on other sites
rafcio132 Posted January 17, 2011 Report Share Posted January 17, 2011 Jeśli ktoś byłby zainteresowany to mogę przedstawić mój zamysł takiego urządzenia Quote Link to post Share on other sites
lukasp Posted January 22, 2011 Report Share Posted January 22, 2011 Jeśli ktoś byłby zainteresowany to mogę przedstawić mój zamysł takiego urządzenia No to przedstawiaj pzd Luki Quote Link to post Share on other sites
drozdek96 Posted January 22, 2011 Report Share Posted January 22, 2011 ja też z chęcią zobaczę ten pomysł, bo zapowiada się ciekawie ^^ Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts